אם הסיר נקי לגמרי, אז השרייה באקונומיקה אמורה להוריד את הריח לגמרייש לי 2 סירי יציקה שבאחד בישלתי ובאחת חיממתי בשר בקר,
והריח לא יורד!
(עם יין, שום, עגבניות)
השריתי אותם במים 3 פעמים,
ושטפתי אותם 8 פעמים,
ושום דבר לא עוזר!
מה אני עושה?
מחר יום חמישי...
תוכלי לייעץ לי?
לא, לא לראש שלך! ריח אפשר לדמיין גם כשהוא התפוגג ואף אחת כבר לא מריחה חוץ ממךלראש- את מתכוונת למכסה?
להשרות כמובן גם את המכסה ולא להתקמצן על הסודהוסודה עם מים פושרים- להשרות או לנקות מייד?
תודה רבה!!
חחחח,לא, לא לראש שלך! ריח אפשר לדמיין גם כשהוא התפוגג ואף אחת כבר לא מריחה חוץ ממך
כך שיערתי לעצמי ולכן כתבתי שזה בראש שלךחחחח,
וואוו,
רציני?
כי באמת בעלי לא מריח את זה..
יש על זה מחקריםיש דבר כזה?
סנץ מוריץ ולסגור בשקית לילה ניסת?מעלה שאלה נוספת בסירי יציקה שאי אםשר לשפשף עם ברזלית או סקוטצ' חזק נשאר מבחוץ (ולפעמים גם בפנים) כתמי שמן.. מה אפשר לעשות? ניסיתי מים רותחים עם חומר שטיפת כלים, וגם אקנומיקה
זה פשוט נראה מלוכלך .....
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים