נכתב ע"י 1020;1012312:. יש לי בעיה רצינית!
המחשב שלי מאותת לי שהשטח הפנוי הגיע לסיומו.מבדיקה שערכתיהשטח של כונן Cמפוצץ!!
ואילו השטח של כונן D ממש פנוי.מה אני אמורה לעשות?
זה תוקע אותי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
פוטו שופ.נכתב ע"י BRO;1012350:על איזה תוכנות עת עובדת?
יש בזה הרבה מן הצדק!אני עכשיו די מוגבלת להוצאותנכתב ע"י דוד דנברג;1012348:אם את צלמת שמתכוונת למלאות בעזר"ה את המחשב בתמונות, גם אם לא בראו, כל תמונה שוקלת יותר מחמש מגה, תיהי חייבת בכל מקרה כונן חיצוני וגיבויים, חבל סתם לחכות ולהגיע למצב שהמחשב כבר לא זז.
יש ברשת השוואות מחירים לכוננים כאלה במחירים טובים
הבנתי שאת זה בכל מקרה כדאי לעשות גם אם יש מלא מקום בC ובDנכתב ע"י פיקצר פרפקט;1012378:לרוב, זה בגלל ששולחן העבודה מלא בדברים כבדים
עדיף לאחסן אותם בכונן D וליצור על שולחן העבודה קיצור דרך בלבד.
אפשרות יותר טובה זה להפנות את "המסמכים שלי" לD:
יתרון צדדי עצום, זה שבמקרה של פרמוט כונן C או תקלה אחרת שדורשת פרמוט, החומר נמצא על דיסק קשיח\מחיצה נפרדת.
אפשרות מקצועית ולא מומלצת, במקרה ששני הכוננים זה בעצם כונן פיזי אחד, אפשר להעביר שטח פנוי מאחד לשני, לא מומלץ מקצועית, ויש סיכון קטנטנן לאיבוד החומר.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים