לא הבנתי את התשובה!לחתום אני גם יכולה!אבל למה כשאני חותמת החתימה יוצאת לי בהירה יותר מן הדגימה?נכתב ע"י פשוט;1000403:הנה
בכלי החותמת הראשונה
דגמתי ותקנתי
בשל השעה המאוחרת לא עמדתי על הדוגמא בשלמות אבל הנה הרעיון
תודה!נכתב ע"י chanish;1000398:תמונה מתוקה!
את נמצאת בשכבה העליונה?
תאמת אני יותר צלמת מאשר גרפיקאית ולכן התשובה שלך לא ממש מובנת לי. אם תוכלי להסביר עוד קצת אשמח!נכתב ע"י chavi9;1000425:Bראה שנתת לתמונה שכבות התאמה כדי לתקן אותה, והחותמת מעתיקה לך את המצב המקורי של התמונה ומתעלמת משכבות ההתאמה.
יש לך אפשרות לסדר את זה, בסרגל הכלים של החותמת יש מין כפתור שנראה כמו האיקון של שכבות ההתאמה (עיגול, חציו שחור וחציו לבן). שימי לב שהו לא יהיה 'לחוץ'. עם הוא לחוץ, החותמת תעתיק תוך התעלמות משכבות ההתאמה.
לא זה על NORMALנכתב ע"י נעמי ברקאי;1000478:זה יותר נראה כאילו החותמת במצב שילוב כלשהוא
זה אטימות מוחלטת!נכתב ע"י mina;1000483:או אולי לא באטימות מוחלטת.
לי זה נראה טפטנכתב ע"י רבקי פרידמן;1000901:סליחה שאני סוטה מהנושא - אהבתי מאוד את הרקע, זה בד?
אני מחפשת רעיונות איך למתוח בד שלא יהיה קמטים
נכתב ע"י 1020;1000814:איך אני עושה את זה במחשב ניד?
נכתב ע"י רבקי פרידמן;1000901:סליחה שאני סוטה מהנושא - אהבתי מאוד את הרקע, זה בד?
אני מחפשת רעיונות איך למתוח בד שלא יהיה קמטים
זה בד ואכן אנידי הרבה זמן מסדרת את זה לפני שאני מצלמת (לא מאד קשה כנראה תלוי בסוג הבדנכתב ע"י טירה;1000905:לי זה נראה טפט
לא מצאתי את כלי החיתוך המדובר!-איפה הוא?נכתב ע"י איש תם;1000936:תנסי כך:
התחל > חיפוש > כלי חיתוך - ואז את מסמנת את הקטע לחיתוך ושומרת.
בהצלחה.
נכתב ע"י 1020;1001202:לא מצאתי את כלי החיתוך המדובר!-איפה הוא?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים