יש לי 'דיליי' במשטח המגע של העכבר

• הוסף לסימניות
כשאני עושה פעולה כלשהיא במחשב (נייד - DELL), פותח חלון, לוחץ על מקש, וכדו', תזוזת העכבר מתעכבת לכחצי שניה.
לדוגמא, פתחתי תיקייה, ואני מנסה מיד לאחר מכן להזיז את סמן העכבר על ידי משטח המגע, הוא לא יזוז לי רק אחרי חצי שניה. כאילו, המחשב עכשיו באמצע לקלוט שאני פתחתי תיקייה והוא לא נותן לי להזיז את העכבר.
מישהו מכיר בעיה כזו, ואולי יודע מה הפתרון ???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עשרים ושתים;1447665:
תתקין מחדש את הדרייבר של המשטח מגע

איזה מהמצורף הוא הדרייבר של משטח המגע ?
תודה

קבצים מצורפים

• דרייברים שהצליחו.PNG
    KB 36.9 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
יכול להיות דרייבר, יכול להיות גם בעיית חומרה

• הוסף לסימניות
תעשו הסרה של הדרייבר הישן, הפעלה מחדש ואז להתקין שוב.

• הוסף לסימניות
לא עוזר. נשאר אותו דבר.
עיקר ה'דיליי' קורה אחרי שימוש במקלדת. אני לוחץ על מקש ומיד לאחר מכן מזיז את העכבר, הוא לא זז אלא לאחר שניה בערך.
מה זה יכול להיות ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיוכון;1454967:
לא עוזר. נשאר אותו דבר.
עיקר ה'דיליי' קורה אחרי שימוש במקלדת. אני לוחץ על מקש ומיד לאחר מכן מזיז את העכבר, הוא לא זז אלא לאחר שניה בערך.
מה זה יכול להיות ?
זו החסימה שנועדה למנוע הזזת העכבר תוך כדי הקלדה .

• הוסף לסימניות
מנסיון

אם הבנתי את הבעיה
רק לפתוח את המחשב ולנקות מאבק תחת המשטח, זו בעיה ידועה במחשבים ניידים תדירי שימוש.
לצערי זה הפתרון היחיד שהועיל לdell שלי, וגם לא להמון זמן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קהילות יעקב;1455212:
אם הבנתי את הבעיה
רק לפתוח את המחשב ולנקות מאבק תחת המשטח, זו בעיה ידועה במחשבים ניידים תדירי שימוש.
לצערי זה הפתרון היחיד שהועיל לdell שלי, וגם לא להמון זמן.

תודה לכל המנסים לסייע.
מדובר על מחשב חדש. עוד לא עבר עליו חודש.

• הוסף לסימניות
תבדוק אם מתקנת לך תוכנת כדוגמת Touchpad Blocker שחוסמת פעולת העכבר שנייה (או זמן אחר כמו שקבעו לו)

• הוסף לסימניות
איזה דרייבר מותקן?
יש מחשבים שלא כולם מתאימים להם.
סינפטיקס מתאים לרוב המחשבים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עשרים ושתים;1455723:
תבדוק אם מתקנת לך תוכנת כדוגמת Touchpad Blocker שחוסמת פעולת העכבר שנייה (או זמן אחר כמו שקבעו לו)

לא מותקנת.

נכתב ע"י פרסומון;1455895:
איזה דרייבר מותקן?
יש מחשבים שלא כולם מתאימים להם.
סינפטיקס מתאים לרוב המחשבים.

יש לי את הדרייבר שהורדתי מהאתר של DELL

נכתב ע"י עשרים ושתים;1455107:
זו החסימה שנועדה למנוע הזזת העכבר תוך כדי הקלדה .

ביטלתי את האפשרות הזו, ונראה כיצד המחשב יגיב.
בינתיים זה מטריד מאד שהעכבר 'עף' לכל מיני כיוונים.

• הוסף לסימניות
אכן. הבעיה היתה בחסימה המיועדת למנוע את הזזת העכבר תוך כדי הקלדה. תודה.
אלא שה'ברוך' נשאר. כי בלי החסימה הזו לא שייך להקליד. כל הזמן העכבר 'טס' לכל מיני מקומות. ועם החסימה יש לי את ה'דיליי'. יש אפשרות לקיים את 'מזה ומזה אל תנח ידך' ? גם חסימה וגם בלי 'דילייי' ?

• הוסף לסימניות
יישר כוח לעשרים ושתים שהצליח לבסוף לקלוע אל המטרה כי באמת מסגנון הבעיה שהציג חיוכון אפשר לחשוב על כל הכיוונים (חוץ מתוכנת delay לעכבר כי המשתמש המתקין אותה מודע לפעולה שהיא עושה)..והפתרון מצריך מחשבה חוץ לקופסה..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שי אבידר;1458143:
יישר כוח לעשרים ושתים שהצליח לבסוף לקלוע אל המטרה כי באמת מסגנון הבעיה שהציג חיוכון אפשר לחשוב על כל הכיוונים (חוץ מתוכנת delay לעכבר כי המשתמש המתקין אותה מודע לפעולה שהיא עושה)..והפתרון מצריך מחשבה חוץ לקופסה..

תודה- אני מתחיל להסמיק!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיוכון;1457609:
אכן. הבעיה היתה בחסימה המיועדת למנוע את הזזת העכבר תוך כדי הקלדה. תודה.
אלא שה'ברוך' נשאר. כי בלי החסימה הזו לא שייך להקליד. כל הזמן העכבר 'טס' לכל מיני מקומות. ועם החסימה יש לי את ה'דיליי'. יש אפשרות לקיים את 'מזה ומזה אל תנח ידך' ? גם חסימה וגם בלי 'דילייי' ?

מה שאני יודע זה שברוב מחשבי ניידים (אולי רק החדשים) יש האופצי' לבטל (ולא רק דיליי) את משטח מגע ומשתמשים מעכבר רגיל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה