יש לי דיסק קשיח עם המון חומר עליו שמבקש איתחול

• הוסף לסימניות
אני לא יכולה לקרוא םש נתונים פתאום, הוא מבקש אתחול.
האם יש דרך לחלץ את הנתונים ללא אתחול?

תודה מראש

• הוסף לסימניות
לעיתים זו בעיה בכבל המחבר בין הדיסק קשיח למחשב, לעיתים זו בעיה ביציאת הusb המסוימת של המחשב, בדקתם במחשב אחר עם כבל אחר?
אם לא, אני ממליץ על תוכנה בשם activ partition recovery , שמשחזרת על הכונןעצמו את כל המחיצה, ולא כמו תוכנת שחזור שצריך לשחזר לכונן אחר

• הוסף לסימניות
כל תוכנה ניתן לשחזר לאותה מחיצה רק יש סיכון שתכתוב על מיקום של חומר שעדין לא שחזרת.

לגופו של ענין

במקרה זה במידה ויש תקלה בקריאת המחיצה ולא תקלה חומרתית
הייתי מנסה DMDE

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מי שאמר;1783912:
כל תוכנה ניתן לשחזר לאותה מחיצה רק יש סיכון שתכתוב על מיקום של חומר שעדין לא שחזרת.
זה בתוכנת שחזור, בתוכנה הזו זה בכלל לא עובד כך, עושים סריקה על הכונן והוא מוצא את כל המחיצות הפעילות שהיו שם, ובלחיצת כפתור ותוך שניה הוא מחזיר את המחיצה לפעילות, ולא בשיטת תוכנות השחזור שכותבות שוב את כל החומר

• הוסף לסימניות
תוספת קטנה לתוכנה activ partition recovery

סורי נמחק

• הוסף לסימניות
אנסה להחליף כבל ונראה
תודה

• הוסף לסימניות
אוקיי, החלפת הכבל לא עזרה.
זה דיסק ללא מחיצה, זה דיסק חיצוני.
יש עוד רעיונות מה אפשר לעשות?

• הוסף לסימניות
מה זאת אומרת 'זה דיסק ללא מחיצה'?

• הוסף לסימניות
יש לי תוכנה שעזרה בעבר

תכנה מעולה שעשתה פלאות (היתה לי את אותה בעיה והתכנה החזירה לי חצי טרה בשלמותו..) עובדת על cmd אבל כרגע התכנה לא זמינה לי כדי לשלוח אם לא תסתדרו עד איסרו חג, אצטרך תזכורת למייל באיסרו חג ואשלח לכם את התוכנה.
אני אשלח מייל למה שמופיע בחתימה, ותתזכרו לי אם יהיה צורך,
חג שמח

• הוסף לסימניות
זה דיסק חיצוני ללא מחיצה

• הוסף לסימניות
כן

• הוסף לסימניות
הדיסק הקשיח החיצוני של WD מבקש אתחול ואין לי גישה לתוכן.
החלפתי כבל ולא עזר.
פה זה עומד.
אשמח לעזרה אם אפשרי ללא אתחול מחדש
:)

• הוסף לסימניות
כתבתי למעלה לנסות עם תוכנה בשם activ partition recovery

• הוסף לסימניות
מה כבר ניסית ומה עוד לא.
זה דיסק חיצוני באיזה גודל?

• הוסף לסימניות
התוכנה הזו activ partition recovery למיטב הבנתי היא לתיקון מחיצה ואין שם מחיצה.

מדובר בדיסק בגודל 500 MB של WD פספורט
החלפתי כבל ובינתיים אין לי מושג מה לנסות עוד.

• הוסף לסימניות
מה זאת אומרת אין שם מחיצה? :confused:
רואים את הדיסק על 'המחשב שלי'?

• הוסף לסימניות
גם אם הדיסק לא מחולק יש מחיצה. כשהדיסק מחולק יש שתי מחיצות.

• הוסף לסימניות
אהה הבנתי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה