דרוש מידע יש לי הרבה כפיות מטרנה, יש מקום למסור אותם, או שנגמר המבצע

• הוסף לסימניות
נמצאת במודיעין עילית

• הוסף לסימניות
המבצע לכאורה נגמר, אך אפשר להכניס לביתנים של חסדי נעמי. כך אני נוהגת לאורך כל השנה.

• הוסף לסימניות
גם לי יש...בירושלים
אפשר גם לשמור למבצע מטרנה הבא
יש כל שנה

• הוסף לסימניות
אני מוסרת לאורך כל השנה בניידת הצדקה של חסדי נעמי
אוגרת שקית ומוסרת.

• הוסף לסימניות
מישהו יודע להעיד בוודאות שיש קשר בין מספר הכפיות למספר האריזות שמטרנה [אולי] תורמת?

• הוסף לסימניות
אני ממליץ להמשיך בכל אופן, למרות שזה "נורא קשה" כי גם אם זה באמת עניין של יחצנו"ת, אם הם יראו שזה מביא פחות ופחות מידי שנה, הם יסיקו מכך שזה כבר לא רלוונטי ולא עושה את הדבר המתבקש, ויפסיקו את השיתו"פ...
כתבתי ע"ד עצמי.
בפרט שאין זה מקור מוסמך... (וגם אם כן, אז כנ"ל).
אפריילעכן כשר'ן פסח.

• הוסף לסימניות
אל תזרקו
מטרנה מקבלים על כל מספר כפיות או אריזות דייסה ריקות
פחית מטרנה
הם מחלקים את זה איך שנראה להם נכון לחלק

• הוסף לסימניות
יש לי הרבה כפיות, יש מידע לאן אפשר להביא? או שאזרוק....

• הוסף לסימניות
צריך לשאול את חסדי נעמי,
למיטב זכרוני כל שנה בערך בינואר- פברואר הם יוצאים במבצע
ואז אפשר למסור דרך מוסדות לימוד (מעונות גנים בי"ס) וגם בניידות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה