כללי יש לי התלבטות שאשמח לעזרה מהמקצוענים שפה

• הוסף לסימניות
מצורפות פה דוגמאות ל- 4 חוצצים.
ההתלבטות שלי היא כזו.
מאחר ושמות החוצצים למגזין בגודל שונה [יש מילים ארוכות ויש מילים קצרות יותר] קשה לי להחליט על איזה אחידות לשמור.
האפשרויות הן כדלקמן:

1. גודל פונט אחיד [אבל אז הריבוע המכיל את האינפורמציה, יהיה שונה בגודל מחוצץ לחוצץ בהתאם לאורך המילה]

2. לשמור על גודל ריבוע זהה בכל החוצצים אבל אז גודל הפונט יצטרך להשתנות בהתאם לגודל המילה.

מה לדעתכם עדיף? קשה לי להחליט. בדוגמאות המצורפות, גודל הפונט אחיד.

קבצים מצורפים

• חוצצים-תשעד1.png
    KB 560.5 · צפיות: 27
  • חוצצים-תשעד2.png
    KB 448.8 · צפיות: 27
  • חוצצים-תשעד3.png
    KB 838.3 · צפיות: 25
  • חוצצים-תשעד4.png
    KB 665.3 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
אלה לא גמורים, אז תתעלמו בינתיים מהקוים של שני האחרונים שלא מגיעים לסוף. זה יתוקן

• הוסף לסימניות
אני לא מקצוען ולכן נראה לי שגודל הגופנים פחות מפריע ובולט מאשר הגודל הכולל של הריבוע.

• הוסף לסימניות
עבודה יפה.
לדעתי עדיף לשמור על גודל אחיד של ריבוע.
כי זה הקונספט.

אגב, נראה לי שמספיק רק פס אחד (שיוצא מהאות)

• הוסף לסימניות
גם אני חושבת שעדיף לשמור על גודל ריבוע אחיד, זה יותר מתקבל טוב בעין.

• הוסף לסימניות
תודה. אשמח לדעות נוספות [דעתי כדעת אלה שהושמעו פה עד כה :)]

• הוסף לסימניות
לדעתי, חשוב יותר הגודל האחיד של הריבוע. המשחק בגודל הפונטים, כשהוא נעשה בצורה מקצועית ומענינת , עשוי לקבל רושם שעשית את הטיפוגרפיה הזו מלכתחילה.
לעומת זאת גודל לא אחיד בריבוע הכללי, מפריע לעין.
בסך הכל - עבודה מדהימה!.
ברכותי.

• הוסף לסימניות
אוסיף גם על הנאמר כבר...
גודל הריבוע יותר בולט לעין מאשר הפונט
שבין העמודים פחות בולט.
עבודה מדהימה!

• הוסף לסימניות
דעתי כנ"ל.
עבודה מדהימה!!!

• הוסף לסימניות
התיבות בשורה השניה [אופטיקה, שיער ותסרוקות] בכוונה מודגשות?

• הוסף לסימניות
כנ״ל, גודל ריבוע אחיד.
משום מה נראה לי שארבעת האייקונים אינם שומרים על קונספט אחיד. האם אני טועה?

• הוסף לסימניות
נראה מרשים ביותר.. אני גם חושב שגודל הריבוע יותר חשוב, מה שאת יכולה לעשות זה איפה שיש פחות טקסט להגדיל קצת את האיור וכך לשמור גם על גודל פונט פחות או יותר זהה, בהצלחה.

• הוסף לסימניות
מודגשות? הן BLACK בדיוק כמו השתי מילים האחרות.

• הוסף לסימניות
האייקונים לא שומרים על קונספט אחיד כי אין לי את היכולת ליצור לבד כאלה אייקונים אחידים.
אם יש מישהי שרוצה לעזור לי בזה אשמח.

• הוסף לסימניות
מקסים!

זה מקסים!
לי באופן אישי הפריע הפונט, לדעתי הוא מדי כבד בשביל הנושא הזה, הייתי בוחרת בפונט יותר דק, אלגנטי ואולי גם מוותרת על המשחק הטיפוגרפי (שחלק מהאות נמתחת), אנחנו יודעים שאת אשפית בטיפוגרפיה (:)) אני חושבת שזה לא שייך כאן
התמונות המקסימות שבחרת עושות את רוב העבודה
לגבי האייקונים- מה שיצרת זה נורא מתוק אבל באמת אין אחידות בחוצצים, אני חושבת שבחיפוש קצר באתרים ווקטורים תוכלי למצוא אייקונים מוכנים מתאימים
שיהיה בהצלחה!

• הוסף לסימניות
הטוב והמתאים ביותר: לשמור על גודל הריבוע, לשמור גם כל גודל הפונט, ולמתוח אותיות הניתנות למתיחה כשצריך תוספת (מם סופית, ת, ר, ב, כ, ה, ח, ל)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמנתי;1255175:
מודגשות? הן BLACK בדיוק כמו השתי מילים האחרות.

יש את הכותרת בראש הריבוע (לדוג' "תכשיט"), ויש בצד ימין פירוט (לדוג' מתנה ואופטיקה).
התיבה מתנה לא מודגשת ונראה לי שמתאים שגם התיבה שתחתיה ('ואופטיקה') לא תהיה מודגשת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עוד אחד;1255617:
יש את הכותרת בראש הריבוע (לדוג' "תכשיט"), ויש בצד ימין פירוט (לדוג' מתנה ואופטיקה).
התיבה מתנה לא מודגשת ונראה לי שמתאים שגם התיבה שתחתיה ('ואופטיקה') לא תהיה מודגשת.

הן כולן מודגשות רק שלמילה השניה יש צבע אחר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמנתי;1255619:
הן כולן מודגשות רק שלמילה השניה יש צבע אחר

נ"ל שמתאים שיהיה אותו צבע

• הוסף לסימניות
לדעתי לא. לדעתי דווקא יפה שמילה אחת בצבע אחר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה