כללי יש לי התלבטות שאשמח לעזרה מהמקצוענים שפה

• הוסף לסימניות
אני מתכוון ששתי המילים בזווית ההיא יהיו בצבע החלש יותר.

• הוסף לסימניות
גם לא מחייב לדעתי

• הוסף לסימניות
אז לא..

• הוסף לסימניות
מקסים. הכי נכון לשמור על גודל הריבוע אחיד
האייקונים כרגע לא עושים את העבודה ולכן ממליצה או להוריד או לקנות אייקונים מתאימים, מינימליסטיים ועכשוויים
(והעיקר, שהמגזין ירד כבר לדפוס ;):) )

• הוסף לסימניות
עיניין של טעם...
אבל דווקא ממש אהבתי את התוספת
של האייקונים בין הכיתוב.
(אבל שוב זה כבר עיניין של טעם)

• הוסף לסימניות
כרגיל תמנה עבודות מעולות, כמובן כמו שאמרו קודמי כדאי להישאר עם גודל ריבוע זהה.

לגבי האייקונים: 1 ו 4 טובים,
2 גם טוב רק מדבר בשפה קצת שונה
3 הייתי מחליפה אייקון איך זה עכשיו זה לא נראה טוב, את יכולה לנסות לשחק אם אייקונים שונים, כמו ראש קלקר מסרק/מברשת וכ'ו.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אני רוצה לסדר את כולם, רק הבעיה היא שלהלבשה ונדוניה למשל לא מצאתי שום דבר מתאים. איקון לשמיכות, כריות וכל זה, לא מצאתי

• הוסף לסימניות
מגבת.
למגבת יש קוי מתאר. שמיכה וכרית זה קצת בעייתי.
אולי כרית "בן ברבר" כשהדוגמה בנגטיב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה