כללי יש לי וירוס שאוכל ג'יגות

• הוסף לסימניות
מה עושים?
חייב טכנאי או שיש אופציה להתגבר על זה לבד

• הוסף לסימניות
למה אתה חושב שזה וירוס...
אולי זה וינדוס 7 או 8 שמגבה כל דבר...
תרוקן מדי פעם את השיחזור אוטומטי.

• הוסף לסימניות
איך.
עם הglari זה אפשרי?

• הוסף לסימניות
כן
איזה פעולה אני צריכה לעשות בה?
ואגב אני עובדת עם קבצים של פוטושופ ותמונות באיכות, אבל עדיין נראה לי מוגזם שכל יום מתמתלא לי הכונןן בעוד 16 ג'יגה לא מוגזם?
זה סה"כ פרינט בלי שום וידיאו

• הוסף לסימניות
עכשיו אני בטוחה שזה וירוס אני לא עושה כלום והוא פשוט זולל את המקום שאין לי
מה עושים?

• הוסף לסימניות
הצילווווווווווווווווו
המחשב עומד לקרוס לי והכונן שאני משתמשת בו הוא הכונן מערכת יש פה מישהו שיכול לעזור לי

• הוסף לסימניות
דבר ראשון לפני קריסה גיבוי חיצוני של הככככככככככככככללל. שלא תתחרטו!
ועכשיו תחפשו טכנאי אמין וטוב שיציל ת'מצב.
הצלחה

• הוסף לסימניות
זה לא יעשה לי שום בעיה אם אני אמחק את כל התוכן של התקיה?

• הוסף לסימניות
איפה עוד אפשר לרוקן כונן C שמלא עד להתפקע?
חוץ מהטמפ הרגיל, תכוונו לתיקיות ספציפיות

• הוסף לסימניות
יש תוכנה מעולה

CCleaner

חינמית ועובדת מעולה בדיוק בשביל זה

חפשי בגוגל (אם את חסומה כמדומני שיש באתר של פופקו (vipcomputers)

• הוסף לסימניות
היה לי פעם כזה דבר, הוירוס הזה עובד בצורה כזו שהוא יוצר סל מחזור נוסף, לכונן מסויים, שמוצג רק בהצגת קבצי מערכת, [כלים>אפשרויות תקיה>תצוגה, לבחור בהצג קבצים ותיקיות מוסתרים וכן להסיר את הוי מהסתר קבצים מוגנים של מערכת ההפעלה (מומלץ)]
לי זה היה בדיסק אונקי, וכל פעם שהכנסתי את הדיסק אונקי במחשב כל שהוא כל הסל מחזור היה מועתק לתוך הסל מחזור הוירטואלי שישב על האונקי, מחקתי את הסל מיחזור הוירטואלי, נקיתי את הדיסק ע"י תוכנת אנטי וירוס, וב"ה זה הסתדר.

• הוסף לסימניות
כמובן לעדכן אנטיוירוס ולהריץ סריקה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה