למה לא לאכולככה שכנראה זה מאוד ישן
וממליצה לך לא לאכול......
הבעיה של הסלמונלה הייתה רק בשוקולדלא בקטע של התוקף
אלא בגלל הסלמונלה
זה עניין שיווקי/להראות טובחברת שטראוס מתנצלת בפני ציבור לקוחותיה ומבקשת לעדכן כי הרחיבה את החלטת הריקול מרצון לכל מוצרי מפעל הממתקים: שוקולד עלית, עוגות עלית וופלות עלית, חטיפי דגנים אנרג'י, פריכיות מצופות שוקולד אנרג'י, המסטיקים וסוכריות הטופי בכל תאריכי התפוגה.
יש רק בקופסאות פלסטיק ובצורת ריבוע - מיובאוואי אני מחפש בנרות מסטיקים מנטה של עלית ואין בשום מקום
מה הכשרות?יש רק בקופסאות פלסטיק ובצורת ריבוע - מיובא
מנסיון זה לא אותו טעם זה אפילו דוחה קצתיש רק בקופסאות פלסטיק ובצורת ריבוע - מיובא
נכון זה לא אותו דבר לא בטעם ולא במרקםמנסיון זה לא אותו טעם זה אפילו דוחה קצת
אני גרה בחור אז כנראה עדיין לא נגמר פהוואי אני מחפש בנרות מסטיקים מנטה של עלית ואין בשום מקום
נראה לי שיש על זה שוק שחור
א' זה נשמע קצת חשוד, צריך באמת לבדוק שזה לא מהריקול (או שזה מהמרובעים?)אני גרה בחור אז כנראה עדיין לא נגמר פה
האמת ילד אחד מכר לי ברחוב...
ריחמתי עליו אז קניתי
זה לא מהמרובעיםא' זה נשמע קצת חשוד, צריך באמת לבדוק שזה לא מהריקול (או שזה מהמרובעים?)
ב' אשרייך לא משנה מה תעש/י איתם מצווה עשית!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים