דרוש מידע יש לי חברה שקרנית מדופלמת.

• הוסף לסימניות
כותבת בזהירות, לפעמים זה מתבטא גם בגניבות קטנות לכאורה, אז כן כדאי לנתק קשר
קיימת הפרעה אחרת בשם קלפטומניה, שבה האדם גונב מתוך דחף חולני, וזה כולל גם פריטים שאין לו צורך בהם.
לתופעה הזו אין קשר לתופעת השקרנות הפתולוגית. אלו שני דברים שונים שכל אחד מהם מופיע אצל בני אדם אחרים.
שהשם יצילינו מכל ההפרעות האלה, וישלח סעד ועזרה ומרפא לסובלים ולבני משפחותיהם.

• הוסף לסימניות
יש שקרנים שנשענים על האמת כדי לשקר. על מנת לשקר אודותייך, היא צריכה לקנות את אמונך (לדוגמא על ידי מחמאות) וכך היא מרדימה את ההגנות שלך, ושואבת ממך את המידע שהיא מעוניינת. את המידע שהיא שאבה ממך , היא מעוותת לצרכיה. והרי את כחומר גלם לשימוש לפניה.
ולכי תדייקי את העובדות, ותסבירי שלמרות שחלק מדבריה נכונים התמונה הגדולה היא שקר מוחלט.
ממש כך. הם משתמשים בעובדות ומציאויות נכונות ומערבבים אותם.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אבל יש דקויות של דברים שכדאי להיות מודעים אליהם לפני מסקנות , חושבת ככה.
לאיזה דקויות את מתכוונת?
(אגב, ברור שהגעה למסקנה כל כך קשה וגורלית מחייבת הרבה מחשבה ובדיקה מוקדמת)

• הוסף לסימניות
לאיזה דקויות את מתכוונת?
(אגב, ברור שהגעה למסקנה כל כך קשה וגורלית מחייבת הרבה מחשבה ובדיקה מוקדמת)
אם ההגדרה המשמעותית אז צריך לוודא שהגיעו אליה מתוך וודאות, יש הרבה סיפטומים שהם זהים ויש תוצאות שהם זהות, לכן.

• הוסף לסימניות
שאלה שמטרידה אותי.
האם באמת בסופו של יום, כשהיא לבד עם עצמה-
היא קולטת שהיא משקרת?, היא מבינה את המקום שבו היא נמצאת???

• הוסף לסימניות
אם ההגדרה המשמעותית אז צריך לוודא שהגיעו אליה מתוך וודאות, יש הרבה סיפטומים שהם זהים ויש תוצאות שהם זהות, לכן.
לא הבנתי מה התכוונת לומר
שאלה שמטרידה אותי.
האם באמת בסופו של יום, כשהיא לבד עם עצמה-
היא קולטת שהיא משקרת?, היא מבינה את המקום שבו היא נמצאת???
למה זה מטריד אותך?

• הוסף לסימניות
אולי כי בחוויה שלך את פגועה ממנה,
ובסתר ליבך את מקווה ש...
היא מבינה שהיא לא בסדר
או לחילופין, שהיא פועלת בתום לב
כדי שבהרגשה שלך לא תצאי פה הדפוקה והמרומה?
סתם זורקת השערה...

• הוסף לסימניות
היא כל כך מורגלת לשקר- שזה בא לה בטבעי,
אפילו סתם כך, ללא טובת הנאה ללא רווח וללא גורם מאיים.
אינני יכולה מסיבות כאלו ואחרות להתנתק ממנה לגמרי, הקשר קיים.
אך קשה לי עם זה.
ניסיתי להתרגל, אך כל פעם מחדש זה מקפיץ.
שוב, שקרים מכל הסוגים, החל מלהרוויח משהו וכלה סתם מידע כוזב ומוגזם.
היא כבר סבתא!!!!!!
ועובדת במשרה נאה ומכניסה.
מערכת המניפולציות והשקרים מתנהלים גם מול משפחתה הגרעינית.
אנא, הבו עצה!
הגעתי לנקודת שבירה.
בלת"ק
מוכר,השיטה היא גם על דברי אמת שהיא אומרת לך שאת יודעת שזה אמת תאמרי לה אני לא מאמינה לך כמה וכמה פעמים במשך שבוע
זה יעצבן אותה ותראי שהיא פחות משקרת,מנסיון זה עובד..

• הוסף לסימניות
למה זה מטריד אותי?
שאלה טובה.
תוכלו לעזור לי למצוא תשובה?
אולי כי היא תוטרד מזה שהיא כזאת וכביכול תחזור בתשובה? תשנה דרך?

אם כן. אז ממליצה לך לשכוח מזה ולא בגלל שהיא מבינה שזה אסור או לא ראוי כי אם היא נאלצת להשתמש בזה זה חזק ממנה.

• הוסף לסימניות
לא הבנתי מה התכוונת לומר
כוונתי היתה כמו ברפואה שלכאורה מאבחנים איזו מחלה כי יש סימפטומים מאד זהים לכמה מחלות או תוצאות כמו שכתבת אבל המקור הוא אחר. ובכדי לטפל נכון צריך לאבחן נכון. לכן דקויות הם מאד משמעותיות.

• הוסף לסימניות
למה זה מטריד אותי?
שאלה טובה.
תוכלו לעזור לי למצוא תשובה?
האם את מוצאת את עצמך חושבת עליה, על מה שהיא חושבת עליך, על איך שהיא הבינה אותך, על איך שדברים ימצאו חן בעיניה, יותר מהנורמלי?

• הוסף לסימניות
כוונתי היתה כמו ברפואה שלכאורה מאבחנים איזו מחלה כי יש סימפטומים מאד זהים לכמה מחלות או תוצאות כמו שכתבת אבל המקור הוא אחר. ובכדי לטפל נכון צריך לאבחן נכון. לכן דקויות הם מאד משמעותיות.
גם מחלה מאבחנים לפי סימפטומים, אבל עושים אבחנה מבדלת. אותו הדבר בנרקיסיזם. ההבדל הוא שהאבחון לא נעשה בגוף האדם החולה אלא בגוף הנפגע.

• הוסף לסימניות
גם מחלה מאבחנים לפי סימפטומים, אבל עושים אבחנה מבדלת. אותו הדבר בנרקיסיזם. ההבדל הוא שהאבחון לא נעשה בגוף האדם החולה אלא בגוף הנפגע.
ברור ועל זה דיברתי
לכן חושבת שמשמעותי שיעבור דרך אנשי מקצוע.

• הוסף לסימניות
ברור ועל זה דיברתי
לכן חושבת שמשמעותי שיעבור דרך אנשי מקצוע.
בגדול אני מסכימה איתך, בקטן, הנושא של הנרקיסיזם מגיע מלמטה ללמעלה. ההתעוררות בשטח גדולה מהידע ומהיכולת של בעלי המקצוע. אני לא קובעת מה נכון לעשות, רק מציינת את הדברים.

• הוסף לסימניות
האם את מוצאת את עצמך חושבת עליה, על מה שהיא חושבת עליך, על איך שהיא הבינה אותך, על איך שדברים ימצאו חן בעיניה, יותר מהנורמלי?
מנסה לחשוב ולדייק את התשובה.
רוצה להיות מובנת וברורה

• תודה
Reactions: GRN
בגדול אני מסכימה איתך, בקטן, הנושא של הנרקיסיזם מגיע מלמטה ללמעלה. ההתעוררות בשטח גדולה מהידע ומהיכולת של בעלי המקצוע. אני לא קובעת מה נכון לעשות, רק מציינת את הדברים.
מה כוונתך? שזה קל לראות בשטח ובנוסף קשה לאבחון?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה