דרוש מידע יש לי חופשי שנתי והיום באוטובוס הוא לא נותן לתקף....

• פותח הנושא redo
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש מצב כזה?
אני שלמתי לשנה, לא?

• הוסף לסימניות
כנראה בגלל שעכשיו הם מעלים את המחירים לחופשי חודשי...
אבל מוזר שהם לא נתנו לך לגמור את השנה ואז המחיר היה עולה יותר...

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
לפני שאני הולך לחכות שעות בטלפון....
מענין אותי אם זה קרא לעוד משהו

• הוסף לסימניות
אני הטענתי אתמול חופשי חודשי ארצי והיום בבוקר נסעתי בתוך ירושלים וירד לי מערך צבור (התקשרתי ל*8787 והם אמרו לי שיש תקלה ) האם עוד מישהו נתקל בזה /או מישהו יכול להגיד שזה כן עבד לו
יש לציין שיש לי סטודנט רגיל אולי בגלל זה משהו נתקע

• הוסף לסימניות
גם לי זה חופשי שנתי סטודנט
מענין

• הוסף לסימניות
לפותחי האשכול, אולי תבדקו באתר רב קו אונליין אולי יש איזה שהיא המרה לחופשי ארצי.
כי השתנה כל המערכת מחופשי לפי אזור לחופשי לפי מרחק, לכן ייתכן ויש מנגנון המרה באתר.

• הוסף לסימניות
כבר כתבתי במקום אחר אבל אני מצרף צילום מסך
גם הטענתי חופשי ארצי וגם שילמתי היום ערך צבור
1659336930481.png

• הוסף לסימניות
במוקד התחבורה טוענים שיש תקלה ארצית בנושא חופשי חודשי ולכן זה גובה מהערך צבור
מה שאומר: האזרחים ישלמו כפול כי המדינה לא התארגנה מספיק.
ואם אני היום מתכנן לנסוע מירושלים לבית שמש פלוס נסיעות פנימיות הכל יעלה לי?

• הוסף לסימניות
(לא סביר שזה מה שיהיה כי זו הרי מדינת ישראל...)
היות וזה משהו ממוחשב ואנחנו בשנת 2022, משרד התחבורה יוכל למחוק בלחיצת מחשב את כל ההפחתות השגויות בערך צבור לכל מי שנפגע מהתקלה הזו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

מה אומרות על הנושא?
נסענו אתמול מירטשלים לעמנואל.
אוטובוס עולה על גדותיו. איו אופציה אחרת- האוטובוס הבא עוד שעה וחצי! כלומר לעלות לאוטובוס כמעט בשעה שהגענו הביתה עם ילדים קטנים שיש להם מחר גן ואמא שיש לה עבודה ומשפחה עייפה מאוד כבר עכשיו....
עולה לאוטובוס, חלק מהמושבים יושבים רביעיות - שלישיות של ילדים, חלק אימהות+ תינוקות.
אני עם ילדה בת שנתיים+ ילדה בת שלוש+ בעלי+ עגלה+ מזוודה. עולים לאוטובס- אין מקום בתא מטען.
בעלי והגדולה מתיישבים על המדרגות, אני עם הקטנה על הידיים (אסור לי), מחפשת מקום לשבת.
רואה את מצב הכסאות, מתלבטת מאוד, בסוף לא מקימה אף אחת ומתיישבת על המדרגה שבסוף האוטובוס מתחת הספסל האחורי. הקטנה עומדת, אין לה מקום לשבת לידי, ליד בעלי אני מפחדת- בצפיפות הזאת לידי זה לא מסוכן, לידו- כן...
אחרי כמה תחנות שאין אנשים, יש תחנה- עולים בה זוג עם תינוקת בערך בת שנה. נערה קמה לאשה.
לא שואלת למה קמו לה ולא לי.
התחרטתי למה לא ביקשתי.
מה אומרות על מצב כזה- הייתם מבקשות?
לא אכפת לי להצטופף עם עוד 5 נערות ו3 ילדים בספסל האחורי, אכפת לי שלילדה בת שנתיים לא היה איפה לשבת! לא היה מקום עליי בגלל המיקום והיא צרחה כל הנסיעה כי הייתה מטורללת ורק רצתה לישון.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה