צימר יש לי חשק להתפלל קבלת שבת בכותל. האם מישהו מכיר צימר קרוב (כמה דקות הליכה) אולי ברובע.

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אשמח להמלצות על צימר נקי ולא יקר. וכן מידע אם יש חניה קרובה או איך מגיעים עם רכב. תודה מראש.

• הוסף לסימניות
אשמח להמלצות על צימר נקי ולא יקר. וכן מידע אם יש חניה קרובה או איך מגיעים עם רכב. תודה מראש.

לא קיים מקום "לא יקר" בעיר העתיקה
יש את "הבית הספרדי"

• הוסף לסימניות
אפשר לקחת דירה בשכונות לא רחוקות שמרחק ההליכה לכותל קצר
הנהירה לכותל בליל שבת גדולה ואין פחד

• הוסף לסימניות
לא קיים מקום "לא יקר" בעיר העתיקה
יש את "הבית הספרדי"
זה מקום חרדי? עם אוכל?

• הוסף לסימניות
עשינו פעם שבת במאה שערים והלכנו ברגל לכותל

ועוד יותר פעם עשינו שבת בדירת נופש באבו תור (היה לשכונה גם שם יהודי- שכחתי איך קראו לזה אולי גבעת חנניה) מרחק הליכה מהכותל (היום הייתי מפחדת לעשות את זה)

• הוסף לסימניות
אני מביתי הולכת מידי פעם לכותל בליל שבת, חצי שעה ואני בכותל וזה בסדר גמור
כמובן יש שכונות כמו שבטי ישראל, סוף מא"ש, החומה השלישית סוף שמואל הנביא שהדרך קצרה יותר ויכולה לקחת 15-20 דקות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה