יש לי טמפלט של כוכבים מסתובבים -מצורף ויש לי שאלה על גביו.

• הוסף לסימניות
---------

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
הצלחתי לשנות תתקשרי אלי אני אסביר לך איך!
0527663230

• הוסף לסימניות
רק תכתבי שיש נשים....
מכשול!

• הוסף לסימניות
צודקת! לגמרי אנא עזרו לי איך אני מוחקת את האשכול הזה הוא כבר לא רלונטי אני באמת לא רוצה להכשיל לפני כיפור במיוחד..

• הוסף לסימניות
יש למטה אפשרויות ויש מחיקה!

• הוסף לסימניות
בעריכה-מתחת להודעה שלך
כבר אין אפשרות להוריד את הקובץ המצורף??

• הוסף לסימניות
אני הצלחתי ככה
פשוט וקל
בהגדרות של המסכה לוחצים "SHAPS" משנים לאליפסה...
‏‏לכידה.PNG

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
איזה אלופה את!!!!!!!!!!!
אני חיבת לנסות את זה אין מילים אעדכן כאן רצה להביא את הילד מהגן קודם..

• הוסף לסימניות
מרחב יקרה
אומנם זה הפך אבל בפינל הסופי עדיין רואים את הכוכב מה עושים?

• הוסף לסימניות
בקומפוזיציה של הMAIN- תשני במסכה של השכבה עצמה
ובפנים השכבה -פשוט תבטלי את העין ותסתירי את השכבה של צורת הכוכב-מיותר(יש 2 שכבות מסכה ותמונה שיראו רק תמונה)

• הוסף לסימניות
השכבה נמצאת כעת בסולו..[[/ATTACH]
‏‏לכידה.PNG

• הוסף לסימניות
כן צדיקה!
הצלחתי!!!!!
מה שכן המסגרת הלבנה הפסדנו אותה..
איך אני יוצרת אותה בקלות?

• הוסף לסימניות
לא
כן צדיקה!
הצלחתי!!!!!
מה שכן המסגרת הלבנה הפסדנו אותה..
איך אני יוצרת אותה בקלות?
לא הפסדת!
פשוט במקום לבטל את הצורה של הכוכב בתוך השכבה תהפכי גם אותה לאליפסה בהגדרות ה SHAPE במסכה

• הוסף לסימניות
תודה רבה אחכ אשלח לך שתראי .. בזכותך. חסכת לי הרבה

• הוסף לסימניות
אני אדאג לך(:
תשלחי לי באמת את המייל שלך שיהיה אם בדיוק לא תיהי על פרוג..
ואגב את חיבת להוסיף לפרטים שלך שאת כם מצגות..לא רק עיצוב..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה