יש לי ילד בן 7 חודשים

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
למנהלים- נא להכניס לכספת האשכולות ההזויים

• הוסף לסימניות
אם כבר מדברים פה כ"כ הרבה :eek: וזה פורום ''צילום'':confused: אולי תעלי סוף סוף תמונה של הילד:rolleyes:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י menachem;927139:
אם כבר מדברים פה כ"כ הרבה :eek: וזה פורום ''צילום'':confused: אולי תעלי סוף סוף תמונה של הילד:rolleyes:
בבקשה.בתחנונים!!!!!!!!!!!!;););););)

• הוסף לסימניות
האם הוא מקבל ברזל? אולי יש לו חוסר תאבון...
בכל מקרה שלי גם היה ככה ועד היום הוא לא מתלהב מאוכל חדש.
תנסי גרבר דווקא של חברת גרבר, לפחות בהתחלה. וכן מרק רק מירקות כתומים זה פשוט יותר מתוק, דלעת. דלורית ובטטה. בקשר לדיסה - הקורנפלור יותר טעימה.
רק תתאזרי בסבלנות
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamiro;927077:
(למרות שזה עדיף על חפירות בנוגע לאתגרים)
תרשה לי לחלוק.
החפירות האלו נחמדות מאוווד.
[לפחות לצופים מהצד]

• הוסף לסימניות
אוקייי :D
נכתב ע"י menachem;927139:

קבצים מצורפים

• IMG_1706.jpg
    2.8 MB · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י חחח;927148:
האם הוא מקבל ברזל? אולי יש לו חוסר תאבון...
בכל מקרה שלי גם היה ככה ועד היום הוא לא מתלהב מאוכל חדש.
תנסי גרבר דווקא של חברת גרבר, לפחות בהתחלה. וכן מרק רק מירקות כתומים זה פשוט יותר מתוק, דלעת. דלורית ובטטה. בקשר לדיסה - הקורנפלור יותר טעימה.
רק תתאזרי בסבלנות
בהצלחה!

הוא מקבל ברזל וויטמין D מקפידה על זה בקטוליות ;) עדיין ילד ראשון
אני משתמשת בגרבר ואגב היום זה של מטרנה, והוא לא מוכן להכניס לפה הוא יורק את זה!!!
אני יקנה גם את הקורנפלור אם את אומרת
מרק ממש? את המים? בעיקרון ניסתי לתת לו ירקות מרוסקים והוא לא אוהב את זה
הוא נורא מתסכל אותי
אני ימשיך לנסות כל יום כפית עד שהוא ישבר...:(

• הוסף לסימניות
עוד לא התרגלתי לזה שהפורום הפך ל׳עיצוב גרפי׳ והנה הוא הופך ל׳אישה את רעותה׳

עוד מעט הוא יהפוך ל׳סל מחזור׳ אחד גדול.

חבל.

• הוסף לסימניות
הכל כתבו לך פה חוץ מ.......שוקו!
שוקו בדיסה,בתחליף חלב עם דיסה כי חלב פרה רק מגיל שנה.יש לקנות דיסה של מטרנה בטעם שוקו או להוסיף כפית שוקו עם דיסה אחרת אצלי זה הלך מצוין עם מטרנה ו2-3 כפיות דגנים מעורבים,
פעם ביום או פעמיים לא יגנבו ממך את ההנקה.בהצלחה
ובחזרה לצילום....

• הוסף לסימניות
בקשר למרק הכתום.
לא הבנת אותי,אני מבשלת ירקות כתומים ,כמו שציינו,במים ומלח.
הרבה ירקות,ממכסה במים.
טוחנת הכל
מגישה ככה המרקם חלק ,לא מדי גבישי.
אם יוצא לך נוזלי תוסיפי פירה או אורז.
משמין יותר ,טעים יותר!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י msphoto;927244:
עוד לא התרגלתי לזה שהפורום הפך ל׳עיצוב גרפי׳ והנה הוא הופך ל׳אישה את רעותה׳

עוד מעט הוא יהפוך ל׳סל מחזור׳ אחד גדול.

חבל.

סורי אני ממש התבלבלתי "טעות של מתחילים"
אני יקפיד לשים לב להבא
תודה לכל הנשים עם העיצות המחכימות!!!! קיבלתי המווון ואני מסודרת עכשיו :)
את יכולה לדון אותי לכף זכות... אימא ממש צעירה!!! לילד ראשון נורא עקשן! בזמן האחרון לא יושנת הרבה בלילות..... ונורא מתוסכלת מנסיונות נואשים ו.. מבולבלת ממליון דברים שמציעים לך בחנויות לתינוקות ושום דבר לא התקדם איתו...:(
תודה רבה שוב!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה