יש לי ילד בן 7 חודשים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תקוה;927030:
אומר לך משפט שחמותי אמרה לי כשגיליתי שלילדה לא טוב תחליפי חלב אם.

"ה' נתן לך ילדה ונתן לילדה את האלרגיה.
ה' נתן לך חלב שהוכן בעבורה.
תני לה ככל אשר יעלה על רוחה."

תתפלאי אבל החלב שלי שהיה דל באיכות השביע אותה והיא התפתחה נפלא. ועלתה במשקל יפה מאוד.

אני חושבת שזאת מתנה שה' נתן - היכולת להניק. - ומתנות ה' נותן מושלמות אחת אחת

אני מסכימה איתה!!!
ומה עם הלילות איך הסתדרת?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מי;927034:
זה מתנה מושלמת, מי בכלל חשב אחרת?
אבל אם הילד הפסיק לישון בלילות בגלל שהוא רעב...

אז כנראה שהגיע הזמן לעזור לו לשבוע מעוד כמה דברים.

אגב, אמרת שהוא אוהב ביסקוויטים.
ניסית לתת לו לאכול ביסקוויט קרוב לשעת השינה?
זה דבר די משביע.

עד היום לא ניסיתי
אני ינסה ומקווה שזה ילך טוב
תודה רבה לך!!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י nissi4you;927053:
אני מסכימה איתה!!!
ומה עם הלילות איך הסתדרת?

למה הכוונה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תקוה;927065:
למה הכוונה?

היא לא התעוררה בלילות לאכול?
הוא מתעורר פעמיים שלוש ולפעמים גם ארבע
ובכלל השינה לא חזקה כל כך כי הוא לא שבע ממש

• הוסף לסימניות
תצליחי!!! והעיקר שתשני טוב הלילה אחרי כ"כ הרבה עצות!!!!!! תרכזי את כולם לאשכול אחד.....
בתאבון!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י nissi4you;927081:
ובכלל השינה לא חזקה כל כך כי הוא לא שבע ממש

מי החליט שהוא "לא שבע ממש"? אני דוקא מניחה שהוא קם משום שהוא רוצה את הצומי של אמא-קמה-להאכיל-אותי!
הפתרון: אם הילד אכל לפני השינה, תהיי מוחלטת עם עצמך שאין לו שום סיבה לקום!
אם תקחי את זה ברצינות, אני מקוה בשבילך שהילד יקום בבוקר עם חיוך

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נתנאלה;927176:
מי החליט שהוא "לא שבע ממש"? אני דוקא מניחה שהוא קם משום שהוא רוצה את הצומי של אמא-קמה-להאכיל-אותי!

קל להגיד אבל אינטואיציה אימהית היא אינדיוידואלית לכל אם ולכל ילד באופן שונה.
ואם האם מרגישה שבנה רעב - אז הוא רעב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נתנאלה;927176:
אם תקחי את זה ברצינות, אני מקוה בשבילך שהילד יקום בבוקר עם חיוך

החלב שלי כבר לא שומני כמו שהוא היה הוא מאווד דליל
אני כנראה צריכה לאכול דברים שיעשירו אותו

• הוסף לסימניות
אני לא מומחית בגינונים של כתיבה, אבל נראה לי שיש עניין של חוסר צניעות בכל האשכולות של הנקה, הריון, לידה וכל מיני תאורים..
בפורום הזה מסתובבים גם גברים!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י nissi4you;927207:
החלב שלי כבר לא שומני כמו שהוא היה הוא מאווד דליל
אני כנראה צריכה לאכול דברים שיעשירו אותו

סליחה מראש על המגילה................
א.
ההרכב של החלב לא משתנה, והכמות נוצרת בהתאם לביקוש בגיל הזה. יכול להיות שאת מרגישה שאין לך מספיק, כי התחושה שונה עם תינוק גדול. ככל שהוא יונק - הגוף מייצר עוד.
תיהי רגועה, תאכלי טוב, תשתי הרבה, תשני מספיק שעות.
תנשמי עמוק ותבטחי ב-ה' שיש לך בדיוק מה שהוא צריך.
ב.
יכול להיות שהוא מתעורר בגלל כאבי חניכיים, שמקדימים לבקיעת שיניים?
זה יכול להתחיל גם חודש לפני שהשיניים יוצאות בפועל
ג.
תינוק יונק בד"כ מתעורר לפחות פעמיים בלילה וזה נורמלי, כי חלב אם מתעכל מהר יותר מתחליפים
ד.
אם עדיין לא יצאו לו שיניים, יכול להיות שמערכת העיכול שלו עוד לא הגיעה לבשלות (בכלל, האנזימים שמפרקים מזון מופיעים אצל תינוקות בצורה הדרגתית, ולא בבת אחת) יכול להיות שבגלל זה הא דוחה אוכל, וצריך לתת לו עוד שבוע, שבועיים אולי חודש. בקיעת השיניים קשורה להתפתחות מע' העיכול.
ה.
הכי חשוב לו ולך, שלא תיהי לחוצה מכך שהוא לא מעוניין בטעימות. הלחץ שלך משפיע עליו, ויכול להיות שחלק מההתנגדות שלו תלוי בזה.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ariels;927440:
סליחה מראש על המגילה................
א.
ההרכב של החלב לא משתנה, והכמות נוצרת בהתאם לביקוש בגיל הזה. יכול להיות שאת מרגישה שאין לך מספיק, כי התחושה שונה עם תינוק גדול. ככל שהוא יונק - הגוף מייצר עוד.
תיהי רגועה, תאכלי טוב, תשתי הרבה, תשני מספיק שעות.
תנשמי עמוק ותבטחי ב-ה' שיש לך בדיוק מה שהוא צריך.
ב.
יכול להיות שהוא מתעורר בגלל כאבי חניכיים, שמקדימים לבקיעת שיניים?
זה יכול להתחיל גם חודש לפני שהשיניים יוצאות בפועל
ג.
תינוק יונק בד"כ מתעורר לפחות פעמיים בלילה וזה נורמלי, כי חלב אם מתעכל מהר יותר מתחליפים
ד.
אם עדיין לא יצאו לו שיניים, יכול להיות שמערכת העיכול שלו עוד לא הגיעה לבשלות (בכלל, האנזימים שמפרקים מזון מופיעים אצל תינוקות בצורה הדרגתית, ולא בבת אחת) יכול להיות שבגלל זה הא דוחה אוכל, וצריך לתת לו עוד שבוע, שבועיים אולי חודש. בקיעת השיניים קשורה להתפתחות מע' העיכול.
ה.
הכי חשוב לו ולך, שלא תיהי לחוצה מכך שהוא לא מעוניין בטעימות. הלחץ שלך משפיע עליו, ויכול להיות שחלק מההתנגדות שלו תלוי בזה.

בהצלחה!

תודה!
נשמע הגיוני בהחלט! אני לא יוכל להוכיח את זה
ועדיין לא צמחו לו שיניים

אני באמת צריכה להיות יותר רגועה בנושא הזה ובע"ה הוא ילמד... בטוח ;)

• הוסף לסימניות
שווה להתייעץ.
אחות טיפת חלב תוכל להגיד לך לפי החניכיים אם יש משהו מתבשל שם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה