יש לי כמה שאלות על סמרטפון A72017.אשמח לעזרה.

• הוסף לסימניות
1.האם אפשר להדפיס כל דבר?גם הודעת מייל ואם כן איך?ואיך מחברים את זה למדפסת ברדר?
2.למה ליפעמים בהודעות של מייל של גוגל צריך להחליק מלמעלה למטה כדי לרענן.ואז מגיעים הודעות שהיו צריכים להגיע?
3.איך מדגישים מילה?
4. מה עושים שהכל ניכתב הפוך?
עד כאן כרגע... תודה רבה!

• הוסף לסימניות
1. לוחצים על ה 3 נקודות שלמעלה בצד שמאל, בתפריט שנבחר לוחצים "הדפס"
החיבור למדפסת נעשה דרך אפליקצייה ייעודית למדפסות המאפשרות את החיבור.
2. הסנכרון של ההודעות מתחיל כשפותחים את האפליקציה, אם היא כבר פתוחה צריך לרענן את הסנכרון
3. במייל? באפליקצייה של סמסונג (עם האדום בחוץ) אפשר
4. מה כוונתך? איפה נכתב הפוך?

• הוסף לסימניות
4.שטרודל אמור להיות בצד ימים בדרך כלל.וכשאני כותב כתובת מייל זה ניכתב לי הפוך(בצד שמאל) וכשאני כותב עוד מילים זה נישאר בצד שמאל

• הוסף לסימניות
4.שטרודל אמור להיות בצד ימים בדרך כלל.וכשאני כותב כתובת מייל זה ניכתב לי הפוך(בצד שמאל) וכשאני כותב עוד מילים זה נישאר בצד שמאל
כי זה אנגלית, מספרים סימנים ואנגלית נכתבתים בצד שמאל, אם רוצים לשנות לימין צריך להקדים מילה בעברית.

• הוסף לסימניות
ועוד שאלה מורכבת מאוד-אני נימצא בהוט תחת הסינון של הדרן בA72017וזה בלי דפדפן .וזה פעם איטי פעם לא ניפתח וכל מיני בעיות.התקשרתי להוט כימעט כל יום ופעם הם ריעננו או שינו הגדרות חלק עזר ליומיים וחלק עזר רק לכמה דקות.לעומת זאת יש לי A52017 עם נתיב ודפדפן בהוט ושם הכל טס בלי שום בעיות .מוזר.מה עושים?

• הוסף לסימניות
המכשיר השני לא בסיבבתיאבל ניראה לי שהשני זה H+

• הוסף לסימניות
תפעיל את האפשרות של שימוש בעת נדידה אם זה עדיין לא מפועל (בישראל זה לא צוקך חיובים נוספים)

• הוסף לסימניות
נדידת נתונים מופעל והיה מופעל.עכשיו הA7 עומד עלH+

• הוסף לסימניות
תמחק את שמות נקודות הגישה
ואחר כך תוסיף אותם לפי ההדרכה הבאה:
א. Net HOT mobile (גלישה)
כאשר אתה מגיע למסך זה, לחץ על מקש תפריט, בחר "יצירת APN חדש" ומלא את השדות הבאים בצורה הבאה:
שם: NET HOT MOBILE
APN: NET.HOTM
MCC: 425
MNC: 07
סוג APN: DEFAULT.​
שמור את ה APN החדש וסמן אותו כ APN פעיל

לאחר מילוי ההגדרות שלעיל, נסה לגלוש באמצעות המכשיר (וודא שאינך גולש באמצעות WiFi), במידה ולא הצלחת חזור ל APN שהגדרת ושנה את הערך של השדה סוג APN לערך INTERNET או DEFAULT, SUPL (שתי אפשרויות נוספות)

ב. MMS HOT mobile (הודעות MMS)
לאחר יצירת ה APN עבור הגלישה יש ליצור APN חדש נוסף עבור MMS. באותו המסך כמו בסעיף א' מלא את השדות הבאים בצורה הבאה:
שם: MMS HOT MOBILE
APN: MMS.HOTM
MSC: HTTP://MMS.HOTMOBILE.CO.IL
PROXY של MMS: 80.246.131.99
יציאת MMS: 80
MCC: 425
MNC: 7
סוג APN: MMS​
שמור את ה APN החדש (אין צורך לסמן אותו).
מקור
אם יש לך אפשרות לשלוח SMS לאחר המחיקה שלח את המילה APN למספר 610 ותתקין את תצורת ה MMS שהתקבלה

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אם אתב יכול תיכתוב באותיות גדולות.ואלי זה קשור לזה שאין דפדפן?

• הוסף לסימניות
אם אתה יכול תיכתוב באותיות גדולות.ואולי זה קשור לזה שאין דפדפן?
אין לך במקלדת גם אותיות קטנות?
זה לא קשור לזה שאין דפדפן, אא"כ הבעיה היא רק ב"אתרים כשרים" ולא בשאר האפליקציות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה