- הוסף לסימניות
1. תלחץ על שם המשתמש שלי, בחלון שנפתח בחר ב"שלח אין אפשרות כזאת ]
1. תלחץ על שם המשתמש שלי, בחלון שנפתח בחר ב"שלח אין אפשרות כזאת ]
לא מסובך, פשוט תעתיק את הקישור שנתנו לך במייל להודעה הפרטית ותשלחתעלה צילום מסך מה אני אמור לעשות שם
משתמש חדש אינו יכול לשלוח הודעה פרטית.לא מסובך, פשוט תעתיק את הקישור שנתנו לך במייל להודעה הפרטית ותשלח
מצטרף לכל מילה!אני עוקבת אחרי כל האשכול
למרות שהוא ממש לא נוגע אליי משום בחינה,
בהתפעלות אדירה.
חיכיתי לראות הבעה של מורת רוח או חוסר סבלנות
והופתעתי שוב ושוב.
נמלאתי הערכה לרב @יוסי מחשבים
על סיוע שכזה במאור פנים ומענה לכל גחמה (סלחו לי על המילה).
אין לי מילים.
מר @אלי אקס1234 הייתי מציעה לכם להודות למלווה האישי שלכם כפי פעלו.
בשם צופה מהצד, אשריכם.
האתר שהם פתחו בכלל לא עובד?איזה מוזר הדרן אישרו לי אתר וכשאני פותח אותו זה רושם קישור חסום. שלחתי להם את הבעייה ועדיין לא קיבלתי תשובה מה זה אמור להיות?
מטרטרים אותם...מה עושים?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים