יש לי כמה שאלות על סמרטפון A72017.אשמח לעזרה.

• הוסף לסימניות
לא מסובך, פשוט תעתיק את הקישור שנתנו לך במייל להודעה הפרטית ותשלח
משתמש חדש אינו יכול לשלוח הודעה פרטית.
רק אחרי חודשיים אפשר.

אך הוא יכול להשיב אם אתה תשלח לו.

• הוסף לסימניות
אני עוקבת אחרי כל האשכול
למרות שהוא ממש לא נוגע אליי משום בחינה,
בהתפעלות אדירה.

חיכיתי לראות הבעה של מורת רוח או חוסר סבלנות
והופתעתי שוב ושוב.

נמלאתי הערכה לרב @יוסי מחשבים
על סיוע שכזה במאור פנים ומענה לכל גחמה (סלחו לי על המילה).
אין לי מילים.

מר @אלי אקס1234 הייתי מציעה לכם להודות למלווה האישי שלכם כפי פעלו.

בשם צופה מהצד, אשריכם.
מצטרף לכל מילה!
וזה לא רק כאן. אלא בכל מקום!

אבל צודקת שכאן זה מאוד בולט.

אשריך @יוסי מחשבים !
ותודה לך על עזרתך בכל רחבי הפורום!

• הוסף לסימניות
איזה מוזר הדרן אישרו לי אתר וכשאני פותח אותו זה רושם קישור חסום.שלחתי להם את הבעייה ועדיין לא קיבלתי תשובה מה זה אמור להיות?

• הוסף לסימניות
מה עושים אם אני עושה חיפוש בגוגל על אתר אז זה עושה קו רץ ולא מביא כלום.ואילו עם תיפתח את אותו אתר דרך היסטורייה וכדומה.זה כן יפתח מה עושים?זה שיאומי עם נטספארק

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה