כללי יש לי כמה שאלות...

• פותח הנושא dn
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
משהו נתן לי לעצב עלון (צדקה)
מדובר בעלון A4 צבעוני, מקופל ל-2.
הכיתוב צריך להיות צד אחד אנגלית, צד אחד עברית.
הוא לא נותן לי את התוכן, אני צריכה לדאוג לכיתוב ולתרגום.
ושוב השאלה הנצחית שלא אוהבים פה- כמה לוקחים על כזה דבר??
אני רוצה אומדן של:
1) כמה לוקח קופירייטר? (אולי זאת שאלה לפורום השכן)
2) כמה לוקחים על העיצוב? הארגון?

• הוסף לסימניות
מעניין... לא עושה פה עלונים?!

• הוסף לסימניות
שאלה קשה - ומכשילה

את צריכה לתמחר מס' דברים בעבודה הזו

כתיבה שיווקית
שירותי תרגום
עיצוב גרפי

לקוחות כאלו בד"כ "משגעים" את העוסקים במלאכה (לא כולם אבל הרוב הגדול)

בכדי לקחת עבודה כזו תבהירי ללקוח מס' נקודות

עלות ראשונית לכתיבה (כ400/800 ש"ח)
עלויות תרגום (אם את מתרגמת אז..... כ100/200 ש"ח- אם לא אז. נראה לי שבחוץ עולה יותר)
עלות גרפיקה (לענ"ד כ600/800 ש"ח לכל הפחות)

עלות תיקונים ושכתוב מחדש (זה מה שקורה בד"כ)

וחתימה על חוזה שאינך אחראיםת לטעויות כתיב/קרי וכד'

בהצלחה

• הוסף לסימניות
את צריכה לומר ללקוח שבטרם תוכלי להגיש הצעת מחיר, את צריכה לקבל בעצמך הצעות מחיר מבעלי מקצוע בתחום הכתיבה השיווקית והתרגום.
בהצעת המחיר - לתמחר בסעיפים נפרדים את 3 הדברים (עיצוב, כתיבה שיווקית ותרגום). לכתיבה השיווקית והתרגום תוסיפי אחוז מסויים שהוא מהווה בעצם את הרווח שלך על ניהול הפרוייקט.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י nec;1134075:
בס"ד
גרפיקאית!
כסף, זמן ומאמצים מרובים
השקעת בלימודים?
שלחת קורות חיים?
הגשת תיק עבודות מרשים?
ואת עם הרבה ידע ורצון להצליח?
אבל...
ההצלחה רחוקה ממך,
והלקוחות נמנעים מלהופיע?
אנחנו איתך כדי להביא אותך להצלחה.
בסדנא שיווק יחודית שלא תשאיר
אותך מאחור.
לפרטים והרשמה: נחמה 054-2107708
בשעות 10.00-12.00
16.00-18.00

איפה המנהלים?? תעיפו את הדבר הזה כבר!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה