דרוש מידע יש לי כמות גדולה מאד של תמונות לפתח, ואני מחפשת פוטו לא יקר ואיכותי, יש לכם המלצות?!

• הוסף לסימניות
יש לי כמות גדולה מאד של תמונות לפתח,
ואני מחפשת פוטו לא יקר ואיכותי,
יש לכם המלצות?!

• הוסף לסימניות
לא משנה לי כ"כ איפה...
משהו כמו 800 תמונות פלוס מינוס...

• הוסף לסימניות
בפוטו בקניון רמות יש הנחה על כמויות - ואפשר לנסות לבקש עוד הנחה
והאיכות מצוינת!

• הוסף לסימניות
פוטו איכות בבני ברק - אין השוואה לפיתוח במקומות אחרים.

• הוסף לסימניות
בפוטו פונט רב שפע
יש מבצע ענק עכשיו
משהו מ50 תמונות ומעלה אז זה חצי מחיר.
איכות מעולה.
אני פיתחתי שם
יש אפשרות לשלוח תמונות ממייל.או מאפליקציה..
שווה ביותר

• הוסף לסימניות
נשמע פוטו לא יקר ולא איכותי.
פוטו לא יקר,אבל תמונות איכותיות.. :)

• הוסף לסימניות
יש אתר http://www.ebook.co.il/
שבד"כ יש מבצע של 40 אג' לתמונה, אולי תתקשרי אליהם לגבי כמות גדולה של תמונות, וזה יכול לצאת יותר זול,
האיכות שלהם ממש בסדר,
הם נמצאים בבית הדפוס(ירושלים)
והם עושים גם משלוחים בתשלום.

• הוסף לסימניות
האיכות של ebook היא לא מי יודע מה, הדפסתי שם כמה פעמים.. אבל בשביל סתם תמונות רגילות זה בסדר

• הוסף לסימניות
איכות עולה כסף
יש עלויות שאי אפשר להעלים..

בכל מקרה אני ממליץ להדפיס 10 תמונות (גם במחיר מלא) לדוגמא ולראות את האיכות

המלצות שתקבלי פה על איכות לא מעידות שום דבר, נקודת המבט והציפיות שונות מאדם לאדם.

דבר נוסף, יש הבדל בין הדפסת קובץ כפי שהוא להדפסה שפוטו מקצועי עושה לצלם למשל, שם הוא עובר תמונה תמונה (אמנם לשניה אחת) ומתאים את הבהירות וכד'.

נסי לקבל שירות מפוטו מקצועי (פוטו איכות למשל) במחירון צלמים ובשירות של צלמים הכולל התאמה לפני הדפסה.
קחי בחשבון שהתמונה צריכה להיות טובה מלכתחילה, הפוטו לא ישב לתקן בעיות קשות של צילום גרוע.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה