כללי יש לי סיפור לספר

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
כ"כ הרבה סיפורים גרועים שמעתי עליהם וכולם מסכימים עליהם פה אחד, זה אומר דרשיני, אין לי הרבה מה לומר לך, אולי תנסה קודם לדבר איתם לראות מה יש להם לומר בנידון ואז תראה מה הלאה, איך להתקדם עם זה...
המונמון הצלחה וסייעתא דשמייא!

• הוסף לסימניות
הפונט נעשה במחשבי הפרטי אין לי שום הסכם עבודה איתם..

סה"כ שלחתי את הפונט למספר גורמים להצעת מכירה וזה היה לפני כחצי שנה מאז אף אחד לא חזר אליי ועדכן אותי בקשר למשהו ועודכנתי ע"י חבר שהפונט נכנס לקטלוג הקרוב אגב הפונטים בקטלוג זה יפתחו למכירה אם אני לא טועה שבוע הבא

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מי;489017:
אני מצטערת לעדכן אתכם, אבל בנקודה זו המדיניות של פונטביט אינה טובה יותר... פונטביט אוסרים על יוצר להציג עבודה בתיק עבודותיו האישי, אם עבודה זו נוצרה במחשבי החברה בה הוא עובד, והיא בעלת הרשיון.
יש זכות חוקית לדרוש כזה דבר בכלל?
האם קונה העבודה אמור לרכוש יחד עמה את הפונטים?

• הוסף לסימניות
תגיד להם שהם לא חזרו אליך, ומכרת את זה למישהו אחר...

• הוסף לסימניות
קראתי את הכתבה..

בחלק מהמקרים הם צודקים אבל זה לא מצדיק את התקיפות שלהם כלפי הלקוחות זה יוצר ת'ריחוק של הלקוחות. מהם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י natittt;489336:
יש זכות חוקית לדרוש כזה דבר בכלל?
האם קונה העבודה אמור לרכוש יחד עמה את הפונטים?

נראה לי שכן שברגע שאתה נותן להם את הפונט הוא שלהם ואם אתה קונה אותו אתה משלם פחות 25 אחוז שאתה מקבל עליו

• הוסף לסימניות
פורסם ע"י שוקירייטר: "נראה לי שכן שברגע שאתה נותן להם את הפונט הוא שלהם ואם אתה קונה אותו אתה משלם פחות 25 אחוז שאתה מקבל עליו"

אולי מישהו יכול להסביר היטב את הענין הזה, אני פשוט לא מבין, אם אני משתמש בפונטים שקניתי לכמה עבודות, של גופים שונים?

• הוסף לסימניות
לא זאת הכוונה
מותר לך להשתמש בפונטים שקנית לכל מטרה

הטענה שנטענה פה היא אחרת -
אם אתה גרפיקאי שלא רכש פונטים מהחברה, אלא עבדת בסטודיו שהשתמש בפונטים קנויים מהחברה, אסור לך להציג בתיק העבודות שלך עבודות עם פונטים שלא רכשת, אלא אם כן ציינת במפורש שהעבודה נעשתה במסגרת עבודה בסטודיו X.

• הוסף לסימניות
נראה לי שהכוונה שאסור לך לתת

קרדיט לעצמך אם לא קנית ולא שאתה חייב לתת קרדיט של הקונה..

• הוסף לסימניות
חוצפני-על!

כשרק נדמה להם שמעצב השתמש בפונט שלהם ללא רשות, הם מייד מתקשרים ומאיימים בתביעות [עליי הם איימו בתביעה, כי באתר שעיצבתי היה באנר בפונט שלהם. הזוי].
אבל להם מותר הכל. מעצבן. (הם עשו אותו הדבר למעצב הפונט "הדסה", כך שאתה לא הראשון...).
מציעה בהחלט להתייעץ עם עו"ד שמתמחה בזכויות יוצרים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נסים בן חיי;490571:
פורסם ע"י שוקירייטר: "נראה לי שכן שברגע שאתה נותן להם את הפונט הוא שלהם ואם אתה קונה אותו אתה משלם פחות 25 אחוז שאתה מקבל עליו"

אולי מישהו יכול להסביר היטב את הענין הזה, אני פשוט לא מבין, אם אני משתמש בפונטים שקניתי לכמה עבודות, של גופים שונים?

לא הבנתי תשאלה שלך מה הכוונה של כמה גופים????

• הוסף לסימניות
אסביר את שאלתי: קניתי פונטים כדת וכדין, הם שלי - לא כן? אני יכול להשתמש בהם למספר לקוחות היום, בעוד שבוע, בעוד שנה ובעוד מספר שנים
א"כ מה פשר המשפט:
נראה לי שכן שברגע שאתה נותן להם את הפונט הוא שלהם ואם אתה קונה אותו אתה משלם פחות 25 אחוז שאתה מקבל עליו

• הוסף לסימניות
במשפט הזה דובר על מישהו שיצר פונטים ומכר אותם למסטרפונט, לא על מעצב סתם.

• הוסף לסימניות
ההא איזה קטע.

אני דיברתי על פונט שלך שיצרת ואת מוכר להם אז בשביל להתתמש בו אתה צריך לקנות אותו נראה לי פחות האחוז שאתה מקבל........
לשאלתך אם מותר להשתמש בפונט אז אם קנית אותו אתה קונה לפי החוזה את זכות השימוש בו ותו לא........... הוא לא שלך כמו שהוא לא של אלף אנשים שקנו אותו .. אסור לך לבצע בו שינויים לפי הקטלוג ועוד פול סעיפים שלא ברורים לראש של שום בר דעת

• הוסף לסימניות
חוצפנים אח"כ ידברו על זכויות יוצרים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;488776:
אם היית שואל מראש - היינו אומרים לך לא להתעסק עם חברת מאסטרפונט - כי אתה לא הראשון שהם עושים לו את התרגיל הזה - ואם תבוא לתבוע אותם אז תדע לך שגב' רוזנברג היא עו"ד והיא תטען בבית המשפט שהפונט הזה כלל לא שלך ושיש בו שינויים לעומת הפונט שאתה טוען ששלחת אליהם והשינויים הם בעצם אלו שעושים אותו פונט ראוי וכו' ואפילו ימציאו מס' "דפי סקיצות" כאישור לדבריהם שהפונט הומצא על ידם...

הנה כתבה על עוד כמה מעצבי פונטים נחשבים בתחום שנפלו קורבן:
http://www.nrg.co.il/online/16/ART1/905/741.html
עכשיו יבוא אליהו פריד ואם יהיה לו קצת אומץ הוא יספר גם על החוויה שהוא עבר איתם בתחילת דרכו...
בקיצור - תנחומי...

קראתי תכתבה...........
מ-ז-ע-ז-ע.

• הוסף לסימניות
לידיעתך , דברתי עם אחת שמבין מאד את התחום.

חד משמעית תתבע אותם על מאה אלף דולר , אבל היום!! אין להם דרך לחזור בהם , הספרים מופצים.

אמר לי אותו אחד: הוא יכול לחיות כמה שנים בשקט בכסף שיקבל!

• הוסף לסימניות
שוקי, אני לא מבין אותך.
לפי דבריך עשו אתך מעשה נבלה, אז למה אתה שותק?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י park;488914:
אגב עוד עצה שכדאי לדעת במיוחד על החברה הזאת זה שאם הכנתם עבודות באיזה חברה שיש לה את הפונטים החוקיים של מאסרפונט ורוצים לעלות לתיק העבודות במיוחד באינטרנט חובה לכתוב שהעבודה נעשתה במסגרת העבודה בחברה ... אחרת היו המוני סיפורים שהם הרימו טלפונים מאוד מאיימים עם דרישה לשלם תשלום מיידי של כמה אלפי שקלים ולא הם יתבעו אותם על 100.000 ש"ח.

זה בדיוק מה שקרה לי לפני כשנתיים
בזכות בעלי המיוחד והאלוף בדברים האלה, סיכמנו במקום קנס-קניית פונטים

• הוסף לסימניות
דולב, את כנראה קצת פראיירית.(בלי לגרום לך הרגשה רעה)
כי לקבל בתמורה פונטים זה כמו לקבל במקום רכב חדש - החלפת ריפוד.

אבל שוקי, קוראים לך באמת שוקי, וכאילו הם קראו שוקו דומה לשם שלך???

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה