קופירייטינג יש לי סלוגן וקמפיין מדהים לבחירות 2020 של טראמפ - דרוש איש קשר להעביר את הדברים

• הוסף לסימניות
מישהו מנסה לצחוק כאן על כולם
מה זה הגישה הזאת?
יש בנאדם קופירייטר בנשמתו שחושב שיש לו דרך לסייע לקמפיין, למה נראה לך שהקמפיינרים שיושבים באמריקה הם יותר חשובים וחכמים ממנו?
עד כמה שזכור לי היו עיתונאים חרדים שעזרו לטראמפ בקמפיין הישראלי שעשה, אז כדאי לפנות אליהם ולחפש גישה לקמפיין הנוכחי.

• הוסף לסימניות
לא התכוונתי לפגוע
רק במחילה כל הנושא הזה הזוי
מישהו מנסה לצחוק כאן על כולם
לא צריך לענות ברצינות..

למה ככה?!
לא ייתכן שמישהו מאנ"ש יחשוב על איזה קמפיין מבריק לבחירות לנשיאות ארה"ב?! גדול מדי?!
לא יודע אם זה באמת כזה גדול כמו שאני משוחד, אבל סביר ברמה גבוהה שמדובר אכן ברעיון ענק עם פוטנציאל לחולל מפנה בדעת הקהל האמריקאית בס"ד.

• הוסף לסימניות
יש אחד בשם "רוני כהן" מגן יבנה,
יש לו שם כולל משלו.
והוא מקושר איך שהוא לאדון טראמפ.
בבחירות הקודמות הוא עזר להם בקמפיין,
ומסתבר שהוא גם יעזור להם גם עכשיו.
תנסה להשיג את המספר שלו,

בגן יבנה יש ע"פ 144 ברנש אחד בשם זה - עם מספר כשר - הנ"ל חרדי?

• הוסף לסימניות
תנסו לדבר עם הלישכה של נתניהו
אם מישהו שם יצליח להשתכנע שזה אכן הברקת המאה משהו ששוה העברה לחו"ל - מאמינה שיש להם את הדרך להגיע אליו.
"צרו קשר. כתובת. משרד ראש הממשלה האגף לפניות הציבור קריית בן גוריון, בניין ג' ירושלים מיקוד: 9195015. טלפון 03-6109898. פקס 02-5605000 "

• הוסף לסימניות
למה ככה?!
לא ייתכן שמישהו מאנ"ש יחשוב על איזה קמפיין מבריק לבחירות לנשיאות ארה"ב?! גדול מדי?!
לא יודע אם זה באמת כזה גדול כמו שאני משוחד, אבל סביר ברמה גבוהה שמדובר אכן ברעיון ענק עם פוטנציאל לחולל מפנה בדעת הקהל האמריקאית בס"ד.
סליחה מכבודו!!
לא הבנתי את העניין
לא זלזלתי לרגע ממקצועיתו
שלכם,שאכן נשמע גבוה מאוד
אך חושב אני שלמרות שיש בידם רעיון אדיר שיכול לקדם את הקמפיין
מר טראמפ לא יתייחס לרעיונות שנשלחים לו
מאדם שאינו מכיר

• הוסף לסימניות
תודה למנהלי הפורום על העירנות - לא שמתי לב שאני כותב בפורום הפתוח ולא בסגור - לא נכון כמובן בשלב זה לפרסם הכול ברבים - נקווה שהדברים יגיעו למקומם הנכון, ואז.

• הוסף לסימניות
פתחתי בעבר על זה אשכול ב'איש את רעהו' והוא נמחק (מנהל הפורום כנראה לא הבין את הכוונה) - תכל'ס די מעניין אותי כמו את כולנו שדולנד טראמפ יקבל פעם נוספת את נשיאות ארה"ב - רק דברים טובים יכולים להיות מזה ליהודית - בוודאי מול המתחרה מהשמאל הליברלי האמריקני ההולך ומקצין (השמאל, לא המועמד, ואולי כן?!).

למיסטר פרזידנט טראמפ יש כמה בעיות רציניות בקמפיין הנוכחי, והעיקרי שבהם: טראמפ רכב בסיבוב הקודם על הגל האנטי-ממסדי, הממסד הוושינגטוני, הרקוב, הצבוע, הרופס - הוא הצליח לשכנע את ההמונים שכל הבעיות באמריקה זה 'בגללם' ושהוא הולך לעשות 'איתם' סדר, ולעשות אמריקה גדולה ואחרת 'Make America Great Again' זה מה שטראמפ האנדרדוג וחסר הכללים והנימוסים יודע לעשות טוב כל-כך.
עכשיו זה אחרת, הממסד והשלטון זה 'אנחנו' והבעיות ברובם נשארו, נוספו עליהם עוד כמה ממש לאחרונה: הקורונה וגרורותיה הכלכליות והחברתיות, והמתחים הבין-גזעיים עם פרשיית ג'ורג' פלויד וכאלו + ביזה ואנרכיה באמריקה כולה.

האתגר כעת הוא: איך מחזירים לתודעה ולאווירה הציבורית - ובפרט למרכז האמריקאי, הימין הרך, האזרח הממוצע מפלורידה, שבאמת שונא את השמאל הצבוע, אבל לא מספיק בכדי להצביע לטראמפ שיש לו בטן מלאה עליו, והוא עכשיו עומד בראש הממסד - איך מחזירים את האמירה ש'אנחנו נעשה איתם סדר' שאנחנו ננצח את הממסד - שעל פניו הוא ממש אנחנו - איך מחזירים את התחושות והעמדות מקמפיין 2016?!

חשבתי בס"ד על קמפיין מבריק, 'טראמפי' במהותו ובסגנונו - שיכול בס"ד לעשות את העבודה - אני ממש רוצה להעביר את הדברים לשם - אבל כמה מאלו שפניתי אליהם לא חזרו אלי - מי מכיר מישהו שיוכל להעביא אותי הלאה?! (באשכול ההוא ז"ל כתבו כמה רעיונות, אבל לא הספקתי להעתיק שמות לפני שנמחק - ואין בוכים על חלב שנשפך)
לא יודע למה
אבל מרגש אותי מאוד
הרצון, הנחישות והאמונה בכח שלך
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
יש אחד בשם "רוני כהן" מגן יבנה,
יש לו שם כולל משלו.
והוא מקושר איך שהוא לאדון טראמפ.
מכיר אותו, ולא נראה לי שיש לו קשר כלשהו לטראמפ.
אולי אני לא יודע הכל,
אבל אני יכול לעזור אפשר לפנות אליי במייל
bujobizualאין לכתוב כתובת מייל
כמובן במקום ה- # להחליף ל- @

• הוסף לסימניות
חזק ואמץ אל תיתייחס לכל מי שמזלזל מי שמיתבייש ולא מחפש רעיונות נועזים מחוץ לקופסא אף פעם לא יצליח [תשאלו את @טראמפ יש סרט כשטראמפ היה נער לא זוכר איזה גיל אמר אני אהיה הפרזידנט..]

• הוסף לסימניות
תמשיך בכוחך זה,
לעולם אל תוותר,
ואת תאמר מי אני שאבא לפני מלכים,
ואעזור לטראפ הגדול,

אל תתרגש מטראפ,
תאמין לי,
אתה עובר אותו ב IQ ..

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
דיברתי עם שכן שלי
שאבא של החברותא שלו שייך לאותו בית כנסת של ג'רלד
הוא טען שעם פלורידה אין להם בעיה
והם צריכים כעת קמפיין לקרוליינה הדרומית ולקנטקי.

• הוסף לסימניות
@איש ספר
כל מה שצריך לעשות זה לעשות חיפוש בגוגל:
יצירת קשר, הבית הלבן (באנגלית)
ולהגיע ליעד שלך!:p

להלן:
טופס יצירת קשר עם הבית הלבן:
פרטים ליצירת קשר עם הבית הלבן:
https://www.whitehouse.gov/get-involved/write-or-call/ (כולל טלפונים והוראות לשליחת מכתבים בדואר... ;) )

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה