ניק 100377
משתמש צעיר
- הוסף לסימניות
תודה
אפשר רק עם סוכן או שאפשר עצמאי?לאחר בירור קצר לגבי עמלה ומה המסלול הנחפץ, מתקשרים לסוכן ביטוח והוא סוגר את הקצוות
אפשר עם סוכן ואפשר עצמאי.אפשר רק עם סוכן או שאפשר עצמאי?
1. פטור ממס רווחי הון עד התקרה 20566 ל2025מה נותנת קרן השתלמות והאם זה קשור לדו"ח השנתי אם לא שוקללו ההוצאות כלל?
סוכן ביטוח לא אמור לקחת כסף על הפעולה ויש לך שירות אישי יותר מאשר כשפותחים עצמאיתאפשר רק עם סוכן או שאפשר עצמאי?
מעוניינת לפתוח רק אני צריכה מס' רשיון סוכן שלךאפשר עם סוכן ואפשר עצמאי.
אם תרצה עזרה עם סוכן יכול בשמחה להתקשר אלי.
בשמחה בפרטימעוניינת לפתוח רק אני צריכה מס' רשיון סוכן שלך
כןאם יש לי עוסק פטור ללא הכנסה (מכניס 1 ש"ח)
גם זכאי להטבות של קרן השתלמות?
הקרן נזילה רק לאחר 6 שנים,תודה לכל העונים
האם אפשר בכל זמן למשוך את הכסף?
ללא תלות בגובה ההכנסה?1. פטור ממס רווחי הון עד התקרה 20566 ל2025
נכוןללא תלות בגובה ההכנסה?
צור איתי קשר באישינכון
לא ניתן ליצור קשר באישי,צור איתי קשר באישי
זה כבר מאוד גבולי,יש לי עסק פטור (עוזק זעיר) אני רוצה לפתוח קרן שווה לי לפנות תוך יום בשביל להרוויח את 2026? מה אני מרוויחה בעצם? האם הסוכן שפותח לי אני משלמת לו?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים