עזרה יש לי ציפורן חודרנית.....

• הוסף לסימניות
בסוף הלכנו להלל גלוך
קיבל אותנו מהיום להיום- שזו מעלה בפני עצמה
ועשה עבודה עדינה ויסודית.
חתיכת מחיר...
נקווה שיחזיק לאורך זמן:)

• הוסף לסימניות
בסוף הלכנו להלל גלוך
קיבל אותנו מהיום להיום- שזו מעלה בפני עצמה
ועשה עבודה עדינה ויסודית.
חתיכת מחיר...
נקווה שיחזיק לאורך זמן:)
אפשר לדעת מה המחיר?
ואיפה הוא מקבל?
והאם באמת לא כואב? (גם אחרי הטיפול)

• הוסף לסימניות
אצלינו בבית,
כשזה עוד בשלב התחלתי.
היינו שמים את הרגל במים עם סבון לרככך את האזור.
ואז מחטאים צמר גפן קטן באלכוהול , מגלגלים אותו דק ועם מספריים של ציפורנים דוחפים בעדינות מתחת לציפורן המדוברת, מתחת לכל הציפורן,
מייצבים כמה שאפשר שהשוליים יבלטו מהצדדים של הציפורן והצמר גפן לא יברח,
עוטפים את האצבע בתחבושת וככה מספר הימים,
הציפורן כשהיא גדלה עולה מעלה בגלל הצמר גפן ובע''ה זה מסתדר

• הוסף לסימניות
אני ממליצה על דר יולנו
מומחה מומללץ מאוד

• הוסף לסימניות
היינו שמים את הרגל במים עם סבון לרככך את האזור.
ואז מחטאים צמר גפן קטן באלכוהול , מגלגלים אותו דק ועם מספריים של ציפורנים דוחפים בעדינות מתחת לציפורן המדוברת, מתחת לכל הציפורן,
למקרים קלים בלבד:)
ניסינו את זה כמובן, ועוד הרבה עצות שכתבו כאן.

• הוסף לסימניות
עוקבת...
מה עושים עם ילדה בת 10 שסובלת מכך נורא?
הרופאיםשכתבו כאן מתאימים גם לה?

• הוסף לסימניות
לא מבינה למה מפנים כאן לרופאים פרטיים שגובים סכומים שכאלה.
לכי לקופת חולים ותבקשי הפנייה לרופא מתאים, זוהי פרוצדורה מאוד פשוטה ולא מצריכה מומחיות מיוחדת ורופאים פרטיים.

מרדימים את האצבע, וחותחים מה שצריך, וזה לא כואב בכלל כי האצבע מורדמת לחלוטין.(טוב, רק הזריקה...)
מנסיון רב בשנים.

• הוסף לסימניות
כנ"ל,
רופא מתאים זה "פודיאטר", למשל גלוך שנכתב פה, הוא מקבל גם במכבי. יש עוד כמה כאלו שעוקרים את הבעיה מהשורש,
הבעיה זה תורים ארוכים.
רק לברר בטלפון שהם עושים את הטיפול על ידי חומר שגורם שהציפורן לא תגדל בקצה (יש פודיאטרית במכבי שלא עושה את זה, רק גוזרת כמו כירורג רגיל.)

• הוסף לסימניות
מרדימים את האצבע, וחותחים מה שצריך, וזה לא כואב בכלל כי האצבע מורדמת לחלוטין.(טוב, רק הזריקה...)
לרופא פרטי הולכים אחרי שביקרו אצל כמה וכמה רופאים "רגילים"....ולא מדובר על חיתוך בלבד, אלא גם על צריבה וכו'...
אשרי מי שמספיק לו ללכת לרופא רגיל! ;)

• הוסף לסימניות
יש משחה לטיול עצמי. זה מרפא לגמרי! ניסינו על כמה מבני המשפחה. שווה להתחיל כמה שיותר מוקדם, אז הטיפול יותר מהיר. אבל גם במקרים קשים המשחה עושה את העבודה שלה. יש מטפלים שלוקחים המון על הביקור ופשוט מורחים את המשחה הזאת.
אנחנו הצלחנו להשיג את המפיץ הראשי. המס. שלו 052-7611002

• הוסף לסימניות
הבן שלי סבל הרבה
הוא עשה המון דברים שכתבתם פה
תכלס לא עזר

הלכנו איתו להדסה הר הצופים לניתוחון (הם מתמחים שם בזה)
וזה ממש לא כאב לו ועזר פלאים
לא חזר ב"ה

• הוסף לסימניות
לי כבר שנים יש את זה. ובצעירותי ניסיתי כל מיני קערות מים חמים וכדו'. עד שהתחלתי כל כמה חודשים לטפל בזה לבד עם גוזז ציפורניים. אני מוריד את החלק הנכנס לבשר די בקלות (בדר"כ יחד עם כל הציפורן, אבל זה לא מוכרח). ויש לי חופש מזה ל2-3 חודשים בערך.
אבל יתכן שעדיף טיפול אחד ולגמור עם זה.

• הוסף לסימניות
ללכת רק אליו.. בלי שום כאב ועם הרבה מקצועיות
עולה 2000 שקל. 1000 לכל רגל ושווה כל אגורה
הטלפון של ד'ר ריצארד יפה (גם בעזר מציון ממליצים עליו שמעתי שגם הרב פירר ממליץ עליו)
026254162
מדבר אנגלית!! מעט מאוד עברית
נמצא בירושלים
חבל על הכסף. קרייסמן בירושלים יעשה את העבודה בחמישית המחיר. 0548482929.

• הוסף לסימניות
אני רוצה להמליץ ממש בחום!! על פודיאטור מנתח בשם ד״ר אנדי קרף, הוא מפרסם לאחרונה בעיתונים...
הייתי אצלו לפני כחודשיים לטיפול אחרי חצי שנה של סבל מתמשך עם טיפולים ביתיים מכל סוג שהו ואחרי ניתוחים שעברתי לפני כמה שנים.
בקיצור, הוא עובד בעדינות רבה, הייתי בהיסטריה בעיקר מהזריקת הרדמה...בסוף לא הרגשתי אותה אפילו!!
הוא מורח חומר מיוחד שגורם לציפורן להיות יותר צרה והבעיה ב״ה נפתרה לחלוטין!
קיבלתי החזר מלא מהביטוח הפרטי שיש לי.

• הוסף לסימניות
אני לא ראיתי מה שכתבו לפני....
אני מכיר אחד שכל מי שהלך אליו היה מרוצה,
קוראים לו ד"ר שטיין הוא חרדי,הוא עובד בשעות הערב.
מרחוב מנחם משיב בירושלים..
המספר במרפאה הוא 025386350 029911471
הוא מאד מקצועי בציפורן חודרנית
רפו"ש..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת