תנו לי ביקורת יש לי ציפור קטנה בלב

• הוסף לסימניות
זה מה שהילדים האלה עושים
ממלאים את הלב במנגינה וקסם

טעימות מסט ענק (שאת רובו לא יכלתי לעלות בגלל גילאים בוגרים יותר) ולמרות שצולם בקיץ, עדיין עושה לי טוב על הלב לראות מפעם לפעם
189A1890 copy 2.jpg
189a1876-copy-2-jpg.1556098

189A1912 copy 2.jpg
189A1661 copy 2.jpg
189A1624 copy 2.jpg
189A1678 copy 2.jpg
189A1473 copy.jpg
189A1523 copy 2.jpg
צפה בקובץ המצורף 5 copy.jpgצפה בקובץ המצורף 8 copy.jpg

קבצים מצורפים

• 189A1876 copy 2.jpg
    189A1876 copy 2.jpg
    KB 662 · צפיות: 631
  • הוסף לסימניות
כמה שאני מנסה לעלות פתוח לא הולך לי
לא יודעת מה קרה הפעם ...

• הוסף לסימניות
איזה כיף כ"כ הרבה צבע באמצע החורף:)
סט מהמם!!

• הוסף לסימניות
ואוו איזה יופי וגוון!
מ ו ש ל ם
והסטודיו ככ נקי ויפה, אהבתי~

• הוסף לסימניות
גם לי עשה טוב לראות שוב את הסט הזה!! יצא להם אלבום הרבה יותר ממושלם!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
תמונות מושלמות!
קו נקי ויפה
עיבודים מדהימים ובכללם העיניים שלו...

• הוסף לסימניות
מטריףף
בובונים שהם
הסט גינס אדום צבעים שלמות!!! ועיבודים טבעיים ויפיםם

• הוסף לסימניות
מירי תמונות מדהימות!
כיף להסתכל עליהם!
הכל כ"כ מואר ויפה, מוקפד ומלא אנרגיה!
אלופהה

• הוסף לסימניות
ואו מיריי
איזה אור יש לילדים האלה בעיניים
רואים שהם יצאו עם חוויה

• הוסף לסימניות
מהמם!
זורם וכיפי!
ממש אהבתי!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה