מה זה "זול"??אולי חסר לי משהו, כי לא שמעתי אף אחד שעשה את זה
אשמח לשמוע חוות דעת כמה מור לעלות
רק להחליף את הדלתות של האונות מטבח
בדרך כלל מטבח ישן אינו רק צבע פרויימקה.אולי חסר לי משהו, כי לא שמעתי אף אחד שעשה את זה
אשמח לשמוע חוות דעת כמה מור לעלות
רק להחליף את הדלתות של האונות מטבח
רעיון מעולה...2000 שח
למטבח גדול בצורת ריש
אני רחוקה?
אני עומדת לעבור לדירה עם מטבח בן 6 שנים במצב טוב
רק שלא אני בחרתי אותו ולא אוהבת אותו
נראה לכם פתרון מתאים עבורי?
במידה והמטבח תקין זה יכול ליהות רעיון.2000 שח
למטבח גדול בצורת ריש
אני רחוקה?
אני עומדת לעבור לדירה עם מטבח בן 6 שנים במצב טוב
רק שלא אני בחרתי אותו ולא אוהבת אותו
נראה לכם פתרון מתאים עבורי?
כמה יעלה למשהו יותר מיוחד?לדעתי 2000 שח זה יספיק לצבע לבן פשוט..
אין לי מושג של עליותאולי חסר לי משהו, כי לא שמעתי אף אחד שעשה את זה
אשמח לשמוע חוות דעת כמה אמור לעלות
רק להחליף את הדלתות של הארונות מטבח
יצא להם יפה?אבל יש לי שכנים שעשו את זה עכשיו בערב פסח
איפה בתלפיות?יש בתלפיות מקום שאת נותנת להם מידות ואולי צריכה לסדר להם כמה נכנס בפלטה (או שהמחשב עושה זאת)
והם חותכים הכל ולכם נשאר להרכיב וכל השאר עם הצירים כמובן אם יש לכם מי שיעשה יוצא זול מאוד, יחסית.
תודה על ההצעת עזרהאולי תעלי תמונה של המטבח הקיים ונוכל לנסות להביע דעה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //