דרוש מידע יש לי רעיון גאוני!

• הוסף לסימניות
יש לי רעיון מטורף, לאיזה סוג של מוזיאון/פארק מגניב ברמות [ברעיון של מוזיאון הסלפי, אבל משהו שונה לחלוטין]
משהו שלדעתי יכול ללכת בטרוף
מה אני עושה עם זה?
למי פונה?
איך מקדם את זה?
אינלי מושג
וחבל לי ככה לפספס הזדמנות להתעשר:)

• הוסף לסימניות
יש לי רעיון מטורף, לאיזה סוג של מוזיאון/פארק מגניב ברמות [ברעיון של מוזיאון הסלפי, אבל משהו שונה לחלוטין]
משהו שלדעתי יכול ללכת בטרוף
מה אני עושה עם זה?
למי פונה?
איך מקדם את זה?
אינלי מושג
וחבל לי ככה לפספס הזדמנות להתעשר:)
תקים, תהיה יזם...
ואל תשחכ לחלק לי כרטיסים על הרעיון המבריק שאני יעצתי לך כאן
(חבל לי לפספס הזדמנות לכרטיס בחינם....)

• הוסף לסימניות
תפנה אל משרד הפטנטים..
כששהייתי באמריקה היה בביה''ס תחרות של פטנטים בין התלמידים
ושלושת המקומות הראשונים שזכו בתחרות הביאו את הרעיון שלהם למשרד הפטנטים שם,
3 ההמצאות זוכו את הממציא בסכום כסף גבוהה מאד(אני הייתי מקום שלישי :))
רק מהרעיון שהגישו, אבל א''כ אין לי מושג אם השתמשו בזה או לאו...
בשלי לא שמעתי שהשתמשו(הם לקחו את הפרטים שלנו וזהו..)
אולי עוד תיהיה תומס אדיסון הבא:LOL:
עריכה : סוררי לא אחזתי שזה לא הנושא, הייתי בטוחה שמדובר פה על המצאה, פטנט
לא מייזם וכד' למרות שזה די דומה..

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה