יש לי רעיון להכנסה מעניינת לאישה

• הוסף לסימניות
יש לי רעיון להכנסה מעניינת לאישה, נמרצת וחברותית עם ביטחון עצמי, משהו לא משפיל שדורש יוזמה ואני יודעת שרווחו בצידו.
יתכן שכדאי רכב אבל לא חובה.
אחת לעבודה בבני ברק ואחת בירושלים.
למעוניינת שפנויה ימסר. (לא לסקרניות)
להבהרה: אני לא בוסית או משהו, זה מיזם עצמאי מציאותי מאוד. ואם הייתי גרה שם או שם כנראה הייתי עושה אותו בעצמי...

• הוסף לסימניות
מדובר בעבודה צדדית או משרה מלאה?

• הוסף לסימניות
טוב היו המון פניות באישי, אז נראה לי שחבל לשלוח עוד.
בהצלחה לכולם. שה' ייתן פרנסה ותעסוקה בשפע מידו הרחבה, הפתוחה והמלאה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תור הזהב;848912:
טוב היו המון פניות באישי, אז נראה לי שחבל לשלוח עוד.
בהצלחה לכולם. שה' ייתן פרנסה ותעסוקה בשפע מידו הרחבה, הפתוחה והמלאה!

הפכת מסתורית משהו בזמן האחרון.
ואם אני פנויה,לא תקבלי אותי.......;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bekki;848934:
הפכת מסתורית משהו בזמן האחרון.
ואם אני פנויה,לא תקבלי אותי.......;)

ברור רק אותך לא אקבל.;)
חוץ מזה שאת לא גרה בבני ברק או בירושלים...
ואם היית גרה אז היית בין הראשונות שמתקבלות. כמובן!

• הוסף לסימניות
ועכשיו אחרי שנבחרו המועמדות, תשתפי אותנו במה מדובר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תור הזהב;849246:
ברור רק אותך לא אקבל.;)
חוץ מזה שאת לא גרה בבני ברק או בירושלים...
ואם היית גרה אז היית בין הראשונות שמתקבלות. כמובן!

לכבודה של המסתוריות אני מוכנה לעבור דירה לבני ברק או לי-ם[בהעדפה למנחת יצחק];)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה