יזמות יש לי רעיון לסטארטאפ! גם לכם?

כשהצעתם את ההצעה חשבתם שמישהו יקנה, עכשיו כשיש, האם תקנו?
מה הקשר בין ההצעה שלי למוצר הזה?

אני חושב שצריך להמציא רולר דיגטלי שנצמד לקיר וצובע את הקיר לבד

ולכל הפחות כדי לחסוך בשפיכת צבע לרצפה
צריך להמציא רולר שסופג צבע לתוכו והצבע מוזרק רק ברגע של לחיצה
ככה שלא יעוף צבע על הרצפה
והיכולת לדייק יהיה הרבה יותר גבוהה
וגם זה יבטל חלקים משמעותיים בהכנה לצביעת הבית
דבר שיחסוך זמן רב

אני רוצה שימציאו ספר שאפשר לקרוא בו בשכיבה
איך זה יעבוד? כל טקסט יהיה מודפס פעמיים - גם בעמוד הימני וגם בעמוד השמאלי
אם אתה שוכב על ימין, אתה קורא רק בעמודים השמאליים ולא צריך להרים את הספר תוך התאמצות מופרזת כדי לקרוא בצד הימני (שבאופן רגיל ובלי התאמצות מונח על הספה במאוזן כך שאינך יכול לקרוא בו)
וכשהיד מתחילה לכאוב לך ואתה רוצה להתהפך - הספר מוכן ומזומן לך, ואתה יכול לקרוא להנאתך רק בעמודים הימניים

מה דעתכם?

משהו שקשור לעולם העיצוב.
לכאורה קטן אבל מאוד משמעותי בשבילי:
שיהיה אפשרות בתוכנות אופיס (פוואר פוינט, וורד, אקסל וכ'ו) להפעיל לטקסט אופן טייפ פיצ'רז (ליגטורות אותיות חלופיות חלפים הקשריים אותיות רחבות וכ'ו) ע"י סימון האות או הטקסט (כמו בפוטושופ ובאילוסטרייטור).
זה עיצוב נטו ולא מתאים למעבד תמלילים, אם ידע טכני כמו שלך אפשר כבר לבצע אחר כך באינדיזיין

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה