- הוסף לסימניות
זה ממש לא הרבה, כמדומני שרוב הספר זה טבלאות וכו’ הכללים די קצרים.אהה, אז אולי מישהו אחר יתפוס את הזכות הזאת.. עד שאני ילמד את זה.
תודה בכל אופן
זה ממש לא הרבה, כמדומני שרוב הספר זה טבלאות וכו’ הכללים די קצרים.אהה, אז אולי מישהו אחר יתפוס את הזכות הזאת.. עד שאני ילמד את זה.
תודה בכל אופן
כשאת נותנת לAI לסרוק חומר שהוא שלך. אין לו הרבה מה להתבלבל.לא הייתי מסתמכת על AI באופן טוטאלי במושגים תורניים.
אולי אפשר לבקש שיתוף פעולה מהמחבר של הספר והוא יביא את כל הטקסט ולהפעיל את הAI רק על בסיס הספר. (כמובן שיהיה צורך לעבור אח”כ ולבדוק את התוצאה)כשאת נותנת לAI לסרוק חומר שהוא שלך. אין לו הרבה מה להתבלבל.
מה שאצל OPEN AI הם נתנו אלפי טרה של דאטה ולא בהכרח חומר "משלנו"
וברור שככול שיהיה לך יותר חומר כך התשובות של הAI יהיו יותר מדויקות.
לא נכון.כשאת נותנת לAI לסרוק חומר שהוא שלך. אין לו הרבה מה להתבלבל.
תנסי על סתם חומר שאת כבר מכירה, ותראי את הרמת דיוק..כשאת נותנת לAI לסרוק חומר שהוא שלך. אין לו הרבה מה להתבלבל.
לומר לא נכון זה לא נכון.לא נכון.
להגיד שלסוכני AI אין מה להתבלבל כשאני מאכילה אותם בחומר שלי זה לא נכון משום צורה, ולא רק לא מדויק.לומר לא נכון זה לא נכון.
לומר לא מדויק זה יותר מדויק.
אני למדתי אימון מודל, Machine Learning
אמנם לא דייקתי, אך בהחלט אין לה צורך ללמוד את ההלכות ואת הספר והיא לא צריכה להאכיל את הAI בדאטה שלה.
ובכל זאת אני לא מתמחה בתחום הנ"ל כך שיש מומחים יותר שיוכלו למקד ולהסביר יותר.
בהצלחה.
יש לכם אופציה לעבור לפרטי?איך זה יעבוד עם AI בלי AI הדגשה באדום וכו'?
כמו כן מה זה ה"צד לקוח"
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים