יזמות יש לי רעיון מטורף לסטארט אפ מעניין

• הוסף לסימניות
שלום, יש לי רעיון מטורף לסטארט אפ
איך אני מקדמת אותו?
האם יש חברות שמקדמות סטארט אפ תמורת אחוזים?
בעיקר מה שצריך מתכנת תותח וכסף להשקעה (יש לי , השאלה כמה צריך..)
ומפה והלאה למי פונים?
ועוד שאלה החברה שהקימה את וויז/ מוביליי זו חברה שמקדמת עוד סטארטאפים?
אשמח לכל מידע

• הוסף לסימניות
רעיון בלי מוצר שווה 5 דולר....
אם את יכולה לבנות איזושהי גרסה פשוטה אב טיפוס של המוצר יהיה לך מה להציג ותוכלי לנסות למצוא משקיע או למכור...
תנסי בשלב ראשון ליצור שיתופי פעולה על סמך רווח עתידי ללא תשלום ולמצוא אנשים שיודעים לעשות את מה שאת לא יודעת (מה את כן יודעת? פיננסי\ טכנולוגי...)

• הוסף לסימניות
תוכלי בשלב ראשון לנסות להכנס לתכנית יזמות - מאיץ= אקסלרטור ושם תלמדי מה התהליכים הדרושים

• הוסף לסימניות
אם זה עדיין רלוונטי אתם יכולים ליצור איתי קשר יש לי איך לקדם את זה

• הוסף לסימניות
שלום, יש לי רעיון מטורף לסטארט אפ
איך אני מקדמת אותו?
האם יש חברות שמקדמות סטארט אפ תמורת אחוזים?
בעיקר מה שצריך מתכנת תותח וכסף להשקעה (יש לי , השאלה כמה צריך..)
ומפה והלאה למי פונים?
ועוד שאלה החברה שהקימה את וויז/ מוביליי זו חברה שמקדמת עוד סטארטאפים?
אשמח לכל מידע
@חמדאי
בדיוק עלה לי גם כן רעיון ובחיפוש קצר בפרוג מצאתי את ההודעה שלך
האם מצאת מישהו שיקדם את הרעיון לפסים מעשיים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה