התייעצות יש לי רעיון פנטסטי !!

• הוסף לסימניות
אני יודע על מה מדובר ולדעתי אני יכול להביא לך מישהי זולה אבל דבר איתה ישירות
אם אתה רוצה פרטים שלח לי למייל ואני ישלח לך את המייל שלה
ותשאל אותה גם כמה משלמים לחודש
לדעתי זה לפי שעות אבל אני לא בטוח

• הוסף לסימניות
אני יודע על מה מדובר ולדעתי אני יכול להביא לך מישהי זולה אבל דבר איתה ישירות
אם אתה רוצה פרטים שלח לי למייל ואני ישלח לך את המייל שלה
ותשאל אותה גם כמה משלמים לחודש
לדעתי זה לפי שעות אבל אני לא בטוח
נראה לי שכבר התכתבנו במייל
אבל אני קודם כל צריך איזה יועץ עסקי עם ראש גדול שיבנה איתי את התוכנית מחלום למציאות
שיישב איתי על הוצאות מול הכנסות וכו' ועל כל הרעיון [אולי הוא יוריד אותי מזה?!]

• הוסף לסימניות
נראה לי שכבר התכתבנו במייל
אבל אני קודם כל צריך איזה יועץ עסקי עם ראש גדול שיבנה איתי את התוכנית מחלום למציאות
שיישב איתי על הוצאות מול הכנסות וכו' ועל כל הרעיון [אולי הוא יוריד אותי מזה?!]
אוקי
לכן לא תקשרתי עד עכשיו
אבל ראיתי שחזרת לזה אז הגבתי

• הוסף לסימניות
ליעוץ עסקי + ליווי מעשי עם אנשי מקצוע
אתה מוזמן לפנות אלי בשמחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה