יש לי רעיון

• הוסף לסימניות
אני לא בטוחה שזה המקום אך מנסה-
הרבה זמרים ומפיקי דיסקים למיניהם מוצאים את עצמם בחובות גדולים, וגם אם לא אז ממש לא ברווחים. וכל זה בגלל הצריבות והעתקות!
אודה ואומר יש לי במחשב רשימה ענקית של אלבומים (שנכנסו דרך אחים גיסים... שרק רצו להעביר לנגן שלהם...) וממש לא הייתי קונה אותם, אך אני נהנית מהם מידי פעם, ואני מאמינה שרב המעתיקים הם על אותה הדרך.
לכן חשבתי (מרעיון של פיאמנטה) שאפשר להוציא קו טלפון שדרכו ניתן לשלם על אלבומים מועתקים במחיר שבין 5-10 ש"ח. וכך לדעתי (כך אני רואה על עצמי) הציבור כן ישלם והזמרים ירויחו הרבה הרבה יותר.
כי ביננו אנו לא רוצים לעבור על גזל, אבל גם לא לשלם על דיסק שלא רצינו או תכננו לקנות.

המשך הרעיון... הקו יחולק לפי זמרים ולכל זמר יכנס לחשבון שלו פחות הרווח למפעיל!

אז מי שיוזמתי ורוצה להרויח כסף, בבקשה___

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ggg;632385:
אני לא בטוחה שזה המקום אך מנסה-
הרבה זמרים ומפיקי דיסקים למיניהם מוצאים את עצמם בחובות גדולים, וגם אם לא אז ממש לא ברווחים. וכל זה בגלל הצריבות והעתקות!
אודה ואומר יש לי במחשב רשימה ענקית של אלבומים (שנכנסו דרך אחים גיסים... שרק רצו להעביר לנגן שלהם...) וממש לא הייתי קונה אותם, אך אני נהנית מהם מידי פעם, ואני מאמינה שרב המעתיקים הם על אותה הדרך.
לכן חשבתי (מרעיון של פיאמנטה) שאפשר להוציא קו טלפון שדרכו ניתן לשלם על אלבומים מועתקים במחיר שבין 5-10 ש"ח. וכך לדעתי (כך אני רואה על עצמי) הציבור כן ישלם והזמרים ירויחו הרבה הרבה יותר.
כי ביננו אנו לא רוצים לעבור על גזל, אבל גם לא לשלם על דיסק שלא רצינו או תכננו לקנות.

המשך הרעיון... הקו יחולק לפי זמרים ולכל זמר יכנס לחשבון שלו פחות הרווח למפעיל!

אז מי שיוזמתי ורוצה להרויח כסף, בבקשה___

ואני כאחת שלא קונה ולא צורבת ושומעת קלטות מלפני דור ואת אותה המוסיקה שוב ושוב.
טוענת שמי שלא מרויח שלא יוציא ולא יבכה, על ניהול כלכלי נכון שמעתם?
הצריבות לא התחילו היום ולא אתמול.

ב. להעביר את בסיס התשלום לעמדות הטענה במחיר סביר, יהיה לזה הרבה יותר סיכוי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;632392:
גם אני חושבת.

• הוסף לסימניות
רעיון מעולה אבל כל עוד שלא תקום חנות מוסיקה כזאת ימשיכו לצרוב שירים
הניסיון עם אייטיונז ודומיו הוכיח שכשיש אפשרות לקנות שירים בודדים במחיר דולר לשיר רמת העתקות ירדה, הבעיה שאין מישהו כולל אייטיונז שמספק את כל צרכי המוסיקה ומי בכלל מדבר על מוסיקה חסידית

כבר הרבה זמן מדברים על קיוסק למוסיקה אבל תכלס עוד לא ראינו כזה למרות שהרווחים שלו ידועים

• הוסף לסימניות
גם אם הכי זול יהיה לשלם "קנס" על צריבה - שקל (לא הגיוני אבל נגיד) תכפילו את זה במאות (!) אלבומים שיש לאנשים שצורבים, כך שלא נראה לי שאנשים ישלמו מאות שקלים, ק"ו שזה יעלה הרבה יותר משקל....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;632392:
טוענת שמי שלא מרויח שלא יוציא ולא יבכה,
זה לא קשור לשום בכי, אלא הרהורי גזל (ציבורי) על חשבון הזמר!
יש פה משהו ממש לא פייר, כי רב הציבור נהנה בעבר ובהווה, ומי שזה הפרנסה שלו אז גם מה שהוציא לפני שנתיים שלש כבר לא רווחי כלל אלא ההיפך.

נכתב ע"י mig;632392:
הבעיה שהיום הכל זמין ובשניה וחצי אני יכולה להטעין 20 אלבומים ל5 נגנים...
בלי לצאת מהבית.
וללכת לעמדה זה שוב טירחה! ולא תושג המטרה- הנגישות, והמהירות!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ראש_יהודי;632404:
גם אם הכי זול יהיה לשלם "קנס" על צריבה - שקל (לא הגיוני אבל נגיד) תכפילו את זה במאות (!) אלבומים שיש לאנשים שצורבים, כך שלא נראה לי שאנשים ישלמו מאות שקלים, ק"ו שזה יעלה הרבה יותר משקל....
לא קנס אלא תשלום-
נגיד שהשגתי אלבום של מידד לא משנה באיזה אופן (הורדה, העתקה, צריבה, הקלטה...), אני מרצוני מתקשרת ומשלמת מחיר ראשוני שיקבע למשל 5 ש"ח ושכל המרבה תבוא עליו ברכה....

וכן אני חושבת שאם יהיה כזו אפשרות אני אשלם על כל אלבום שיכנס למחשב שלי (ומה שבטוח לא לטעמי לא הכניס ולא אשלם)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ggg;632411:
זה לא קשור לשום בכי, אלא הרהורי גזל (ציבורי) על חשבון הזמר!
יש פה משהו ממש לא פייר, כי רב הציבור נהנה בעבר ובהווה, ומי שזה הפרנסה שלו אז גם מה שהוציא לפני שנתיים שלש כבר לא רווחי כלל אלא ההיפך.

הבעיה שהיום הכל זמין ובשניה וחצי אני יכולה להטעין 20 אלבומים ל5 נגנים...
בלי לצאת מהבית.
וללכת לעמדה זה שוב טירחה! ולא תושג המטרה- הנגישות, והמהירות!
להוריד מהנט לא צריך ללכת ולהזיע
ואם אין להרבה נט אז איך הדיסקים יורדים ומופצים כל כך מהר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;632417:
להוריד מהנט לא צריך ללכת ולהזיע
ואם אין להרבה נט אז איך הדיסקים יורדים ומופצים כל כך מהר?
לא יודעת מה הדרך אך זה בקיצור...
שמואל הוריד ושמר בנגן הראה לחברו על אלבום שזה עתה יצא, התלהב חברו והראה לאחותו שצרבה לדיסק והשמיעה לחברתה שהעבירה למחשב שבכיתה, ובהפסקה שיחקה בלהטעין נגנים שבתיק מוחבאים, ומשם לאחים שגם הם רוצים לשמוע בין השיערים....
עוד?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה