יש לי שאלה אולי יש למשהו תשובה

• הוסף לסימניות
לפעמים אני רוצה לעשות מעבר שמע
בין 2 קליפים כאילו לסנכרן ביניהם

אני מנסה לשים את המעבר שמע והוא לא נותן לי [לפעמים כן]
הוא מסכים שאני ישים את זה רק בהתחלה או בסוף של הקליפ
אבל אני לא רוצה שזה ישמע עולה ויורד .....:(:(
יש לכן אולי פתרון??
תודה רבה רבה

• הוסף לסימניות
או ששני הקאטים שלך לא ממש מחוברים (תעשי זום על הטיימליין ותראי רווח קטן)
או שאחד מהם לא חתוך בהתחלה או בסוף אלא נמצא בשלמותו (ואז את צריכה לחתוך ראש או זנב)

• הוסף לסימניות
זה כן מחובר בטיים ליין טוב
אבל מה שה ראש וזנב -אפשר יותר הסבר
פשוט לא הבנתי
וסתם ככה איזה מעבר את שמה
תודה רבה רבה

• הוסף לסימניות
את רוצה לשים את המעבר בין שני קטעי סאונד, נכון?
את הסוף של הראשון וההתחלה של השיני את צריכה קצת לחתוך כדי שהוא יתן לך לשים את המעבר,
תעמדי עם הסמן על המקום שאת רוצה מעבר ותלחצי- קונטרול+שיפט+D

• הוסף לסימניות
אני שמה את הברירת מחדל אבל זה לא משנה
כשאת רוצה לעשות מעבר (גם וידיאו) בין 2 קליפים את צריכה לחתוך את הסוף של הקליפ הראשון ואת ההתחלה של הקליפ השני. ואז מה עושה המעבר? מערבב את הקול של החלק מהקליפ השני שחתכת עם הקול של סוף החלק הראשון הנוכחי, וממשיך לקליפ השני ומערבב בתחילתו קול מסוף הקליפ הראשון החתוך. (תקראי לאט לאט...)
אם נניח הקליפ השני מחתיל מהתחלה ממש, את רואה סימן קטן של משולש בצד הקליפ, לא יישאר למעבר חומר לערבב עם סוף הקטע הראשון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אאססתתרר;1939959:
כשאת רוצה לעשות מעבר (גם וידיאו) בין 2 קליפים את צריכה לחתוך את הסוף של הקליפ הראשון ואת ההתחלה של הקליפ השני. ואז מה עושה המעבר? מערבב את הקול של החלק מהקליפ השני שחתכת עם הקול של סוף החלק הראשון הנוכחי, וממשיך לקליפ השני ומערבב בתחילתו קול מסוף הקליפ הראשון החתוך. (תקראי לאט לאט...)
אם נניח הקליפ השני מחתיל מהתחלה ממש, את רואה סימן קטן של משולש בצד הקליפ, לא יישאר למעבר חומר לערבב עם סוף הקטע הראשון.

תודה רבה רבה
אין מילים
את לא יודעת איך עזרת לי
תזכי להמווווןן הצלחות
שוב פעם-:):)
תודה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אאססתתרר;1939959:

תגידי אין לזה איזה קיצור דרך ??
אם יש לי אירוע של 5 שעות לעבור על כל הקליפים ולחתוך את "הזנב" זה קצת .....
מה אפשר לעשות??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איטא;1940903:
תגידי אין לזה איזה קיצור דרך ??
אם יש לי אירוע של 5 שעות לעבור על כל הקליפים ולחתוך את "הזנב" זה קצת .....
מה אפשר לעשות??

יש לך פרמייר 6?
אם כן זה ממש פשוט אני יסביר לך
ב5 גם אפשר אבל זה מוריד לך עם ערוץ סאונד אחד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותיי;1941019:
יש לך פרמייר 6?
אם כן זה ממש פשוט אני יסביר לך
ב5 גם אפשר אבל זה מוריד לך עם ערוץ סאונד אחד

יש לי 6

הייתי שמחה לשמוע

• הוסף לסימניות
אחרי שאת מביאה הכל לטיימלין
את לוחצת על לחצן הB
בוחרת כמה שוטים (לא הכל בבת אחת , את יכולה אבל זה יהיה יותר לאט)
ואז במוניטור הימני את רואה 2 חלונות כשאת עומדת על החלון הימני את לוחצת בערך 3-4 פעמים
ואז יורדים לך כל לחיצה 5 פרימים (אני לוחצת 3 לקבל 15 פרימים)
ואז את לוחצת על החלון השני ולוחצת 3 פעמים על ה+5 עכשיו אחרי שנחתך לך מ2 הצדדים
את לוחצת באמצע יש לך כמו סימון דיזולב כזה
מקווה שהבנת נכון ...
אם לא הבנת משהו בשמחה
ותודה לניק yosale שמאז שאמר לי את זה לפני כמה שנים....
אני מודה לו בלב בכל פעם מחדש
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
יש אפשרות לפני שמורידים לטיימלין,
לבחור איזה קליפים את רוצה להוריד לסיקוונס, גוררת אותם ל [מצורף תמונה]

ואז נפתח לך חלון עם אפשרויות לבחירה כמה זמן את רוצה להוריד ... ואז הכל מגיע עם המעבר ברירת מחדל.

קבצים מצורפים

• Screenshot 2016-01-18 20.11.08.png
    KB 20.3 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י mgv;1942559:
יש אפשרות לפני שמורידים לטיימלין,
לבחור איזה קליפים את רוצה להוריד לסיקוונס, גוררת אותם ל [מצורף תמונה]

ואז נפתח לך חלון עם אפשרויות לבחירה כמה זמן את רוצה להוריד ... ואז הכל מגיע עם המעבר ברירת מחדל.

נכון אבל אז זה יורד לה רק בערוץ אחד.
ולא מחלק ל2 ערוצים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותיי;n2978089:
אחרי שאת מביאה הכל לטיימלין
את לוחצת על לחצן הB
בוחרת כמה שוטים (לא הכל בבת אחת , את יכולה אבל זה יהיה יותר לאט)
ואז במוניטור הימני את רואה 2 חלונות כשאת עומדת על החלון הימני את לוחצת בערך 3-4 פעמים
ואז יורדים לך כל לחיצה 5 פרימים (אני לוחצת 3 לקבל 15 פרימים)
ואז את לוחצת על החלון השני ולוחצת 3 פעמים על ה+5 עכשיו אחרי שנחתך לך מ2 הצדדים
את לוחצת באמצע יש לך כמו סימון דיזולב כזה
מקווה שהבנת נכון ...
אם לא הבנת משהו בשמחה
ותודה לניק yosale שמאז שאמר לי את זה לפני כמה שנים....
אני מודה לו בלב בכל פעם מחדש
בהצלחה!

סליחה, הסתדרתי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

יש לי אתר בו מוצגים ספריי, אבל אין רכישות בכלל.

האתר עולה לי כסף מידי חודש (בניגוד להתחלה בה הוא היה ללא תשלום דרך משרד לפיתוח הנגב והגליל).
חשבתי שכדאי לסגור אותו ולמכור את ספרי כמו סופרים אחרים - העברה בנקאית ודרך המייל או הטלפון.

האם עדיף להשאיר את האתר כי יש ערך לו כלשהו מלבד מכירות או כדאי לסגור את האתר?

ומאמר שכתבתי על הנכונות לספר על כשלונות:

בספר המאמרים החדש שלי, גיבור הסיפור, כתבתי הרבה על הכישלונות שלי.
ביניהם: שאין קונים לספר החדש שלי "סדר הפוך" ( זה ממשיך גם עכשיו, ואין רוכשים גם לספרון הילדים דובי שיר והכתר האמיתי או לספר גיבור הסיפור)
גם במאמרים הנוכחים, שאני כותבת פה ושם, שאולי יהיו בסיס לספר הבא בסדרה, אני כותבת על חסרונות שלי על אכזבות וכדו', ושאלתי את עצמי איך אני מסוגלת לכתוב על כשלונות, ככה באופן גלוי.

התשובה שעניתי לעצמי:
1. כי אני לא מאמינה בהצלחה כשהיא דרמטית
2. אני רוצה להעביר מסרים
תשובה כנה יותר: כי אני כבר הצלחתי, ברוך ה'.
אני לא רואה את עצמי לפני 5 שנים, לפני שספרי הראשון יצא לאור ונמכר בחנויות, כותבת בעליזות כה רבה על כישלונות וגם חשה יציבות רגשית בעקבות כישלונות ומצליחה להתמיד בעשיה למרות הכל, אני חושבת שהמסע הזה, בו עברו עלי קצת רגעי סיפוק ותהילה, במהלך ספריי הראשונים, נתן לי את היכולת לכתוב לספר ולחוות את כשלונותיי כאילו היו הצלחות.

אני חושבת שאני מבינה כיום הרבה דברים שלא הבנתי בעבר, והמרכזי שבהם הוא שלא חובה להצליח.
לא צריך להצליח.

לפני זמן מה קראתי פוסט של מישהי שכותבת שסבא שלה היה אומן. יש בבית שלו איורים שעיצב על הקירות, הסבא הלך לעולמו ורוצים להרוס את הבית יחד עם האומנות הנדירה.
הסבא לא קיבל הכרה מימיו וכעת האיורים ייעלמו.
הרגשתי אז תחושת פספוס אדירה.
כמה חבל שאומן לא קיבל הכרה, כה חבל שיצירותיו, עליהן עבד שעות וימים, יעלמו.

כיום אני מבינה שזה לא חבל בכלל.
זה בסדר.
העיקר העשיה וההשתדלות.

אומן לא חייב לקבל הכרה, זה נחמד עבור העולם סביבו שיזכו להכיר אומנות חדשה, אבל הוא לעצמו שלם לחלוטין גם בלי שיכירו אותו.
לדעתי החשיבה הזו מחזירה לאדם את העצמאות.
לא, אתה לא זקוק שיקראו אותך, שיהנו מיצירותיך, שיכירו בך.
האדם לא זקוק שיכירו בו, כי הכרה זה דבר חיצוני וקשור במכירים ולא במי שמכירים בו.
אתה מתנדב, אתה משתדל.

אין ערך בפידבק של העולם כלפיך, כי היית ונשארת אותו אדם, והערך היחיד זו העבודה העצמית שלך מול המידות שלך, זו המודעות העצמית, הקבלה העצמית, החיים שאתה בונה לעצמך, האמונה והביטחון בה' הטוב והמיטיב, אהבת הזולת ואהבת הבריאה, הקשבה, התקדמות, ועוד נכסים שהופכים אותך למי שאתה באמת.

זה אומר להיות מאוד קשוב לעצמך ואכפתי כלפיך עם חמלה ואהבה עצמית.

הפעולות האחרות, של לשווק את עצמך, את היכולות שלך, הם דברים חיצוניים לחלוטין, אינן מגדירות אותך אלא הן חלק ממאמץ קולקטיבי שלך ושל אנשים אחרים אכפתיים לתרום למען עולם טוב יותר.

לסיכום, עבודת האדם מול עצמו היא עבודה אינסופית, אדירה ומתגמלת מאוד.

כשאדם מבין שהוא והסביבה בעלי ערך זהה וקבוע שלא יכול להשתנות, הוא מתחיל להתרכז בעצמו במקום להתרכז בסביבה, הוא בונה את עצמו האמיתי, יתכן שבמהלך הבניה העצמית הזו הוא יבחין שיש לו ייעוד להשפיע הלאה, ויתכן שהוא ימצא ייעוד אחר מקסים לא פחות.
אבל הוא ילמד להיות קשוב לעצמו ולאינטרסים שלו (אם הוא יהודי מאמין האינטרסים שלו הם שה' ימלוך על העולם).

הוא ילמד להיות 'הוא' וזו מתנה של עצמו לעצמו, מתנה שלא יכולה להגמר לעולם.
מה שאני כותבת כאן זו רק תיאוריה, ונדרשת עבודה רבה להפנים ולחיות את זה באמת.
אבל גם תיאוריה זו התחלה נפלאה.
במסגרת השיפוצון מתוכנן ארון ספרים לסלון בעז"ה
אני בשלב בחירת החומרים ונתקעת בכמה נקודות
מצרפת את השרטוט של הארון, הוא כבר אחרי הרבה חשיבה, לא מאמינה שנשנה פה משהו, אבל שיהיה בסיס להבנה
1767053837294.png
בסיס הארון הינו פורמייקה
הדלתות האטומות + המגירות - צבע בתנור בהיר בגוון הפורמייקה בדיוק, או שבסופו של דבר נבצע אותם בפורמייקה גם כן
הבעיה שלי היא איך לבצע את המסגרות לזכוכית, להשראה לקחתי למשל את התמונה הזו מפרוג:
20230326_111554.jpg
אני מנסה להבין מהו הצבע הכהה פה? צבע בתנור כ"כ כהה וכ"כ מבריק? הנגר טוען שלא מכיר כזה צבע? פורמייקה? זה לא נראה לי, פורניר אולי? גם לא רואים פה את החיבורים של הקנטים
מישהו יודע לומר לי?

שאלה שניה
אני רוצה לסייד את הסלון בצבע זהה לפורמייקה הבסיסית
רואה פה בפרוג המלצות על 409T של פורמקס ביחד עם 1549 לקיר
אבל אני יותר מתחברת לצבעים בהירים יותר, 1548, 1541...
יש פורמייקות בגוון דומה לאחד מהם? מישהו מכיר?

שאלה שלישית ששאלתי כבר בנושא הקודם שפתחתי פה, אבל לא קיבלתי תשובה
האם מקובל היום לצבוע את התקרה אותו דבר כמו הקיר? זה מתקבל יפה? או סתם ככה לשים גוון בתקרה?
אם כן - באיזה צבע?
הקבלן טוען שצבע בתקרה חובה שיהיה צבע ייעודי לתקרה דווקא ולא צבע קיר
אבל הבנתי שזה גם גוונים אחרים ומניפות אחרות, וגם הרבה יותר יקר
מה עושים?

תודה רבה רבה מראש על כל תגובה
הפורום הזה עוזר לי ממש
שמחה להצטרף להיות חלק ממנו

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה