עם הנצח תמיד מנצח
משתמש רשום
- הוסף לסימניות
שאלה למי שעשתה תוספות שיער קבועות אשמח לתגובות האם אתם מרוצות והאם היו תקלות
למינהם
למינהם
אפשר לשאול איזה סוג תוספות?אני עשיתי תוספת שמתחברת בקליפסים
אשמח לתת מידע אם זה יעזור
עשיתי תוספת משיער טבעי.אפשר לשאול איזה סוג תוספות?
יער אמיתי או סינטטי?
והאם את יודעת בעניין חשש לע"ז- כשרות?
תגידי מה זה אומר קליפסים זה נראה טבעיעשיתי תוספת משיער טבעי.
בעניין הכשרות,
זה משתנה בין מקום למקום
לא משהו שאפשר להכליל
פשוט צריך לשאול את מי שקונים ממנה מה מקור השיער.
כנראה בשתי השיטות התוספת נראית טבעיתגידי מה זה אומר קליפסים זה נראה טבעי
כי אני עשיתי עם חרוזים כאלה
תוספת שיער בקליפסים ניתן להוריד, ואילו בחרוזים לא ניתן להוריד, וצריך ללכת כל תקופה למספרה ל"הרמה"תגידי מה זה אומר קליפסים זה נראה טבעי
מחברים את הקליפסים לשיער פנימי שקרוב לקרקפת ומכסים בשיער מלמעלה.לאן הקליפסים מחוברים?
זה גם נראה טבעי.?
איפה עשית את התוספת שיער,כנראה בשתי השיטות התוספת נראית טבעי
כי השינוי הוא רק בחיבור...
קליפסים הכוונה כמו קליפס של פאה.
איפה עשית את התוספת עם החרוזים והאם את מרוצה?תגידי מה זה אומר קליפסים זה נראה טבעי
עשיתי בסלון פאות שיש להם גם תוספות שיעראיפה עשית את התוספת שיער,
האם הקליפסים לא גורמים לנשירת שיער וקרחות?
אכפת לך לשתף באיזה סלון פאות עשיתעשיתי בסלון פאות שיש להם גם תוספות שיער
וזה לא גורם לנשירה בכלל
בדיוק כמו שפאה לא גורמת לנשירה.
עשיתי בפאות צילי לנדמןאכפת לך לשתף באיזה סלון פאות עשית
(כמה עולה?)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: כעוף יעופף, I) AM), פיקולו ועוד 2 משתמשים5 //