תרופה יש לי שפעת ואני לא מצליחה לישון. האם מותר לקחת מלטונין?

• הוסף לסימניות
מתעניינת לראשונה במלטונין כי אני פשוט לא מצליחה לישון עקב השפעת ואולי זה גם מקשה עלי להבריא.
מה תופעות לוואי? זה בסדר לקחת בשפעת? ומה המינון?

• הוסף לסימניות
זה לאאמור להזיק.
לפעמים זה גורם להירדם בקלות אבל להתעורר באמצע הלילה....
מצד ההשפעה על השפעת - רופאה אמרה לי שישלזה אפקט אנטי דלקתי. נשמע לא רע 😀

• הוסף לסימניות
מתעניינת לראשונה במלטונין כי אני פשוט לא מצליחה לישון עקב השפעת ואולי זה גם מקשה עלי להבריא.
גם את לא מצליחה לישון??
היה לי שפעת שבוע שעבר ופשוט לא הצלחתי להרדם!!
הסתובבתי סביב עצמי גמורה מעייפות וצינון אבל השינה היתה ממני והלאה..
מעניין, פעם ראשונה שאני נתקלת בכזה דבר

• הוסף לסימניות
גם את לא מצליחה לישון??
היה לי שפעת שבוע שעבר ופשוט לא הצלחתי להרדם!!
הסתובבתי סביב עצמי גמורה מעייפות וצינון אבל השינה היתה ממני והלאה..
מעניין, פעם ראשונה שאני נתקלת בכזה דבר

אשמח לדעת האם לקחת מלטונין ועזר?
איך בסוף הסרט הזה נגמר?
אני נמצאת בדיוק באותו מצב

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אשמח לדעת האם לקחת מלטונין ועזר?
איך בסוף הסרט הזה נגמר?
אני נמצאת בדיוק באותו מצב
לא לקחתי כלום,
מה שכן, לקחתי דקסמול לילה, והוא כמובן לא הרדים
אבל לקראת בוקר כבר יכולתי קצת לנשום
ולישון טיפה ממש
ככה כמה ימים עד שעבר..

• הוסף לסימניות
הנקה של איזה גיל?
ואיזה מלטונין? איזה מינון?

• הוסף לסימניות
הנקה בגיל 8חד'

מלטונין 1 מ"ג
תודה על התגובה המהירה

• הוסף לסימניות
נראה לי שלא כזה בעייתי
אבל אני לא רופא

כן הייתי מתייעצת

• הוסף לסימניות
זה מה שהבינה ענתה לי:
באופן כללי, ההמלצה לגבי נטילת מלטונין בהנקה היא להימנע מכך, מכיוון שאין מספיק מחקרים שבחנו את בטיחות השימוש בתרופה זו בתקופת ההנקה.
אמנם מלטונין הוא רכיב טבעי בחלב אם (ברמות גבוהות יותר בלילה), אך לא ידוע כמה מלטונין עובר לחלב האם כשנוטלים אותו כתוסף, וכיצד זה יכול להשפיע על התינוק היונק.
ישנם מקורות מסוימים המציינים כי ייתכן ששימוש לטווח קצר במינונים רגילים של מלטונין בערב על ידי אם מניקה לא ישפיע לרעה על התינוק, אך עדיין ממליצים על זהירות. אם בכל זאת יש צורך במלטונין, חשוב להתייעץ עם רופא או יועצת הנקה לפני נטילתו. הם יוכלו לשקול את הסיכונים והיתרונות הספציפיים למצבך ולתינוקך.
חשוב לזכור שחברות התוספים אינן מחויבות להוכיח בטיחות ויעילות לפני שיווק מוצרים, ולכן ייתכנו הבדלים בין הרכיבים הרשומים בפועל.

• הוסף לסימניות
כמובן לא לוקחת אחריות... אין לי שום הסמכה רפואית.
אבל באופן חד פעמי ומינון כזה נמוך ממש לא נראה לי שיש בעיה...
הקטן שלי (שנה וחצי) חטף ערב אחד מידיה של ביתי(הייתי בהשתלמות) כ3 כדורים כאלו ובלע... הוא לא ישן רצוף כל הלילה.... הוא קם לינוק כמה פעמים....(זאת אומרת שלא ממש השפיע..)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה