עזרה יש לי תכנים ישנים ונדירים בקלטות (ביידיש קאסטות), דרוש מישהו עם מכשיר שממיר קלטות לקבצים בביתר עילית

• הוסף לסימניות
יש לי תכנים ישנים ונדירים בקלטות (ביידיש קאסטות), דרוש מישהו עם מכשיר שממיר קלטות לקבצים בביתר עילית
מדובר בתכנים יהודיים ביידיש לילדים קטנים תכנים מאוד ישנים אבל מרתקים שיצא לאור עד כמה שידוע לי אך ורק בקלטות (ביידיש קאסטות)
והיום עד כמה שידוע לי גם את זה כבר אין להשיג (אנחנו קנינו את זה מלפני בערך 20 - 25 שנה)
דרוש מישהו עם מכשיר שממיר קלטות לקבצים בביתר עילית לזיכוי עצמו (שהוא יקבל את הקבצים) והרבים (כי אני יפיץ את התכנים לכל דורש בחינם)

• הוסף לסימניות
בין הקלטות יש את "איך בין שוין גרויס", "איך בין שוין גראסר", "איך מך שין הברכה"

• הוסף לסימניות
יתכן ויש זכויות יוצרים
זה ככל כך ישן שאני לא יודע אם זה שייך משני בחינות
1 למצוא את בעלי הזכויות
2 אם הם בכלל ידרשו את זה (ובפרט אם התברר שהבעלים המקורי כבר לא בחיים ואם כך כנראה שהיורשים בכלל לא מודעים לכך במקרה כזה למצוא את בעלי הזכויות זה כבר סיפור של חוקר פרטי)

• הוסף לסימניות
מצאתי על חלק מהקלטות מידע באינטרנט
על איך בין שוין גרויס מצאתי את זה באתר של הסיפריה הלאומית (שאני חושב שזה מקור די אמין), שם כתוב כך
"כותר איך בין שוין גרויס / [געזינגען דורך אהרן גליק, יעקב אלי' גענוד], מוציא לאור: [ברוקלין נ.י.] : נר מצוה קא ,
שנה c1987"
על איך בין שוין גרעסער לא מצאתי כלום אבל זה השני אחרי הקודם כך שזה כנראה אותו זכויות
ועל איך מך שיין הברכה לא מצאתי כלום
ויתכן שיש לנו עוד אני צריך לבדוק בבית
חיפשתי על ה"מוציא לאור: [ברוקלין נ.י.] : נר מצוה קא" ולא מצאתי על זה שום פרטים (כנראה בגלל שהם פעלו לפני לפחות 45 שנה לפי תאריך ההוצאה של "איך בין שוין גרויס שזה 1987")

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מצאתי על חלק מהקלטות מידע באינטרנט
על איך בין שוין גרויס מצאתי את זה באתר של הסיפריה הלאומית (שאני חושב שזה מקור די אמין), שם כתוב כך
"כותר איך בין שוין גרויס / [געזינגען דורך אהרן גליק, יעקב אלי' גענוד], מוציא לאור: [ברוקלין נ.י.] : נר מצוה קא ,
שנה c1987"
על איך בין שוין גרעסער לא מצאתי כלום אבל זה השני אחרי הקודם כך שזה כנראה אותו זכויות
ועל איך מך שיין הברכה לא מצאתי כלום
ויתכן שיש לנו עוד אני צריך לבדוק בבית
חיפשתי על ה"מוציא לאור: [ברוקלין נ.י.] : נר מצוה קא" ולא מצאתי על זה שום פרטים (כנראה בגלל שהם פעלו לפני לפחות 45 שנה לפי תאריך ההוצאה של "איך בין שוין גרויס שזה 1987")
יש לי מכשיר שממיר

• הוסף לסימניות
אני גם מחפשת מכשיר כזה
מישהו יודע אם יש באליאקספרס משהו כזה? זכור לי שפעם נתקלתי
זה היה נראה כמו ווקמן עם כבל למחשב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה