קורונה יש לי תסמינים ויצאתי שלילי?!

• הוסף לסימניות
יש לי ולבני משפחתי כאבי גרון,ראש,שרירים ושיעול כמה ימים עשינו כולם בדיקה וקיבלנו תשובה שלילית!!!
מוכר מקרוב...
זו שפעת ככה"נ ולמרות זאת חיכו אצלנו 3 ימים אחרי גמר כל המיחושים ורק אז יצאו מהבית.
רפו"ש

• הוסף לסימניות
יש לי ולבני משפחתי כאבי גרון,ראש,שרירים ושיעול כמה ימים עשינו כולם בדיקה וקיבלנו תשובה שלילית!!!
איך יכול להיות??
מה עושים עכשיו???
בעלי גם היה ככה. כאבי גרון חזקים, שיעול כבד וכאבי שרירים נבדקנו כל המשפחה
ויצאנו שלילים.
כנראה שיש שפעת שמסתובבת לא פסו מחלות מהעולם בגלל נגיף הקורונה.
לא חושבת שיש סיבה להיבדק שוב אם כולכם יצאתם שלילים, במיוחד ששיעול הוא סימפטום מאד מדבק.

• הוסף לסימניות
נכון להיום יש חולה אחד בעולם (מהונג קונג, אגב) שעבר את הקורונה פעמיים.
להזכירכם לא בודקים את כל האנשים שהיו חולים כדי לבדוק אם הם חולים עוד פעם ומהבודדים שכן בודקים כבר מצאו מישהו-זה אומר שאין חסינות מוחלטת

• הוסף לסימניות
להזכירכם לא בודקים את כל האנשים שהיו חולים כדי לבדוק אם הם חולים עוד פעם ומהבודדים שכן בודקים כבר מצאו מישהו-זה אומר שאין חסינות מוחלטת
בודקים את מי שחולה וההסתברות שמתוך שלושים מליון חולים לא יהיה אחד כפול היא בערך אחד ל300,000.

• הוסף לסימניות
אני מאמינה שכן יבדקו אנשים שנחשפו לחולים והגיעו עם תסמינים לא? ואם לא היו הרבה כאלו זה גם חדשות טובות (במיוחד שהם נחשפים הרבה יור מאיתנו)

• הוסף לסימניות
בודקים את מי שחולה וההסתברות שמתוך שלושים מליון חולים לא יהיה אחד כפול היא בערך אחד ל300,000.
מצאו קצת יותר מאחד וגם בישראל מצאו ע"ע הבעלים של כל הקפואים או משהו כזה שהיה מאושפז במעייני הישועה

• הוסף לסימניות
בשביל מה?עכשיו אין מלוניות
שישבו בבית עד שירד החום ,הרי גם ככה אסור לצאת עם חום
אין שום הוראה להיבדק שוב ושוב
מילא היתה התוויה רפואית לקחת כדור מסויים לקורונה
אבל גם ככה אין לה טיפול,אז שהו בבית עד שתרגישו טוב
חולקת עליך קצת...
חיוביים יוצאים מהבית אחרי 10 ימים מהבדיקה והשלילים שבבית מחכים מהיום שהם יוצאים עוד 14 יום
גם אני רק מחכה לעשות בדיקה ולגלות שהם חיוביים בגלל זה
לא חושבת בכלל על מלונית לא משכנע אותי ללכת לשם במיוחד לא בסוכות

• הוסף לסימניות
תודה לכל 'העוזרים'...
אנחנו רוצים לדעת האם זה קורונה או לא!!
למי שיש מידע על השאלה בבקשה שיעזור לנו
לאחר תשובה:שלילי.לתופעות זהות למה שצויין כאן-רופא המשפחה אמר לי שזה ויראלי.וב"ה עבר לאחר שבוע וחצי.

• הוסף לסימניות
@ברברוג ,
אז ככה,
לכולנו היה תסמינים של קורונה,
רק אחרי יומיים ירד לנו הסימון והבנו שאולי זה קורונה,
הלכנו כל המשפחה להיבדק למרות שרק לבעלי ולי היו תסמינים,
זה היה בערב ר"ה היינו בלחץ לדעת תשובה בעיקר בשביל תפילה במניין וסליחות,
אחרי ר"ה הגיעו תשובות שליליות לכולם,
היינו בהלם, חשבנו בטוח קורונה דברנו עם הרופא שאמר שזה וירוס... .
אז המשכנו את החיים רגיל.
ואז באותו יום מישהו שכנע אותנו לעשות עוד פעם בדיקה כי כל התסמינים מראים על קורונה.
אז עשינו טובה לאנושות והלכנו לעשות בדיקה בהבטחה גמורה שאם הפעם עוד פעם כולם יוצאים שלילים ממשיכים כרגיל.
עשינו בדיקה פעם שניה,
אחרי יום קיבלנו תשובה חיובית חלק מהמשפחה.
הבנו שאנחנו עם קורונה ונשארנו בבית,
המעניין היה שמי שהדביק אותנו יצא בפעם השניה שלילי...
אחרי הבדיקה הזו,
כל השלילים הלכו שוב לבדיקה,
ושוב יצאו שלילים...

ולכל השואלים-
למה בכלל צריך לעשות בדיקה?
מה הלחץ?
יש מלא תשובות, והנה חלק מהם-
1. לא להדביק אנשים אחרים,
יש אנשים בסיכון גבוה מאוד שלא היינו רוצים שבגללנו הם ידבקו בנגיף.
2. ברגע שיוצאים חיובים, אנחנו רשומים במשרד הבריאות כאחד שהיה לו את הנגיף ולכן אם נצטרך בידוד בגלל אחד שנדבק אנחנו לא נכנסים לבידוד.
3. אם יש 50% מהמשפחה חיוביים אפשר ללכת למלונית
4. רק מי שיוצא חיובי זכאי לכל מיני דברים חינמיים מהעירה, כמו סלי מזון וכדו'.
5. כי מה אכפת לכם לעשות בדיקה???????

רפואה שלמה!

• הוסף לסימניות
מה אתם קשורים להודעה הנ''ל שצריך להתנצל בפניך????
לא רק בפניי, אלא בפני כל חברי הפורום.
אני קוראת לי את האשכול האקטואלי שלך ורואה את עמישראל מגיב בצורה עניינית לטעמי ופתאום קופצת לי מול העיניים כזו הודעה. ופשוט הייתי המומה..

• הוסף לסימניות
אני קוראת לי את האשכול האקטואלי שלך ורואה את עמישראל מגיב בצורה עניינית לטעמי ופתאום קופצת לי מול העיניים כזו הודעה. ופשוט הייתי המומה..
שאלתי למה בפנייך????

• הוסף לסימניות
אולי זה תסמין של הקורונה?

• הוסף לסימניות
רק לידיעתכם, למרות כל הסיפורים שרצו לאחרונה, עדיין אין מקרה אחד בכל העולם שהוכח מעל לכל ספק שהיתה הידבקות בקורונה בפעם השניה.
היה לאחרונה מקרה של קורונה פעם שלישית!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה