עזרה יש לי 3 אפטות בפה

• הוסף לסימניות
הבו עיצה יש לי שלוש אפטות בפה וזה מאוד כואב!! (בלשון המעטה) ;)
מה אני יכולה לעשות?

• הוסף לסימניות
הבו עיצה יש לי שלוש אפטות בפה וזה מאוד כואב!! (בלשון המעטה) ;)
מה אני יכולה לעשות?
מנסיון רב יש לי בשבילך 2 הצעות, אחת בשיטת זבנג וגמרנו, והשניה קצת יותר ארוכה...
1. ישנה תמיסה בשם 'אורלמדיק' מגיע 2 יחי' בחבילה, כל יחידה לאפטה אחת.
קונים בבית המרקחת, שמים על הפצעים, בדקות הראשונות שורף תופת, ומאותו רגע שקט!!! כאילו אין אפטה!!! אמיתי, בדוק!!
2. משחה בשם 'אורל D' מרגיע וגם מטפל בדלקת. ההקהלה תורגש מידית, אבל רק הקהלה! תוך יומיים 3 היא מתרפאת.

• הוסף לסימניות
יש משחות מתאימות, כמו שכתבו מעלי.

תרופת סבתא: למרוח עליהם דבש - זה שורף בפעם הראשונה, אבל אח"כ זה כבר הרבה יותר קל,
הדבש תורם ל2 דברים, האחד - מאחר והוא סמיך זה יוצר מגן על האפטה (אחד הדברים שמכאיבים זה היובש במקום והחיכוך בפה), והשני - לפי הנסיון זה מקצר את זמן ההחלמה.

לאחרונה, מישהי העירה את תשומת ליבי, שאפטות יכולות להגיע מרגישות לחומר שנמצא במשחות שיניים מסויימות,
צריך לברר באיזה חומר מדובר, ואולי להחליף משחת שיניים.

• הוסף לסימניות
חלב עיזים מאוד עוזר!!

• הוסף לסימניות
1. ישנה תמיסה בשם 'אורלמדיק' מגיע 2 יחי' בחבילה, כל יחידה לאפטה אחת.
קונים בבית המרקחת, שמים על הפצעים, בדקות הראשונות שורף תופת, ומאותו רגע שקט!!! כאילו אין אפטה!!! אמיתי, בדוק!!
אני גם ממליצה על זה בחום, פשוט עושה פלאים.
למי שסובל מאפטות בצורה כרונית כדאי לקחת טבליות של כורכום,
מישהו אצלנו סבל מזה קשות וממתי שהתחיל לקחת כורכום הכל הפסיק!

• הוסף לסימניות
משחת אורקורט
ומשחה לתינוקות לפטריה בפה
עוזר פלאים

• הוסף לסימניות
לשים מי חמצן ולתת לו לבעבע עד שמפסיק
אחר כך האפטות לא מפריעות/כואבות בכלל
אם צריך אפשר לחזור על הפעולה שנית

• הוסף לסימניות
פלא לפה, מצאתי את זה כאן באחד האשכולות. קניתי את התמיסה והיא מחוללת פלאים!
60 ₪ בקבוקון קטן, נראה לי הולך להחזיק נצח...

• הוסף לסימניות
שמעתי שחומץ תפוחים עוזר- לגרגר בפה כמה דקות.
לא מניסיון...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה