עזרה יש לי 6 תורים למשרד הפנים ל15/8 אני זקוקה לתור אחד בתאריך אחר

• הוסף לסימניות
אפשר להבין למה תפסת 6 תורים?
בגלל אנשים כמוך אזרחים אחרים מחכים חודשים לתור פנוי

• הוסף לסימניות
יש לי 3 תורים בנופי הגליל בחודש 9. יעזור?

• הוסף לסימניות
אם לא תזדקקי להם
אשמח
אפילו לאחד

• הוסף לסימניות
אם יש תר מיותר בבני ברק נשמח מאד
לא לדרכון זמני, אלא לשינוי מעמד בת.ז.

• הוסף לסימניות
@מירי חן אני לא כ''כ זמינה
אבל בבקשה תשמרי לי 2 תורים, אם את ממילא לא צריכה אותם
בבחינת זה נהנה וזה אינו חסר

וכשאהיה כאן זמינה, אתן לך את המייל שלי
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
יש לי תור ב19 לאוקטובר.
עוזר לך?

• הוסף לסימניות
שאלה
יש לי תור בעוד כמה ימים במשרד הפנים ואני רואה שאני לא צריך א''ז ואני רוצה לתת א''ז לחבר שלי
איך אני מעביר התור, זה על שמי התור האם הוא יכול להגיד שמא שאני נתתי לו את התור הם יאמינו לו ?

• הוסף לסימניות
שאלה
יש לי תור בעוד כמה ימים במשרד הפנים ואני רואה שאני לא צריך א''ז ואני רוצה לתת א''ז לחבר שלי
איך אני מעביר התור, זה על שמי התור האם הוא יכול להגיד שמא שאני נתתי לו את התור הם יאמינו לו ?
אני חושבת שכן.
ואם הוא לא צריך את זה-אשמח ממש!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה