- הוסף לסימניות
מניסיון כואב עם המדפסת הנ"ל
אני חוזר על המלצתי להתקין את SMART HP
האם עשיתם את זה?
האם עשיתם את זה?
אשמח לשמוע במה מדובר.מניסיון כואב עם המדפסת הנ"ל
האם עשיתם את זה?
לפעמים זה בעיית אבטחה שאי אפשר לסרוק למחשב.תודהה!!!
מקווה שנצליח לסדר את זה.
רק בשנת האחריותלפעמים זה בעיית אבטחה שאי אפשר לסרוק למחשב.
אבל אם אתם לא מצליחים לצלם במכונה עצמה, כנראה יש בעיה במדפסת עצמה, וזה לא קשור לשום דרייברים.
תתקשרו לHP יש להם שרות מעולה.
כנס לכאן, ותוריד את כל מנהלי ההתקנים, ובעיקר את עדכון קושחה.@משהקפלן יש לך מושג איזה דרייברים?
3830 זהו הדגם, אלא שיש בו תתי דגמיםשאלה :כתוב לי על המדפסת דגם 3835 תכלס כשמתחבר למחשב זה מזהה אותו דגם 3830
מה תכלס הדגם?
וגם האם 652 דיו התואם יעבוד עליו?(xl
אם המדפסת שלך היא 3835 רק דיו 652 מתאים ל3830 יש דיו אחרשאלה :כתוב לי על המדפסת דגם 3835 תכלס כשמתחבר למחשב זה מזהה אותו דגם 3830
מה תכלס הדגם?
וגם האם 652 דיו התואם יעבוד עליו?(xl
זה לא נכון!!!3830 זהו הדגם, אלא שיש בו תתי דגמים
ניקוי ניסית?ואם כבר מדברים על מדפסת זו, אשטח גם אני בעיה שיש לי איתה -
שמדפיסה רק בצבע ולא בשחור, למרות שיש דיו מקורי תקין.
כל הדפסה של שחור לבן שנשלחת להדפסה, יוצא לי דף לבן, מה עושים? מי יודע?
אז מה זה נקרא המדפסת 3835 או 3830אם המדפסת שלך היא 3835 רק דיו 652 מתאים ל3830 יש דיו אחר
הכלל תמיד! מה שמופיע על המדפסת לא בקובץ התקנה ולא בשם המדפסת במחשבאז מה זה נקרא המדפסת 3835 או 3830
(כפי שכתבתי במדפסת עצמה רשום 3835 ובמחשב רשום 3830
אתה המומחה, אתמול ניסיתי לתייג אותך, אך לא הצלחתי עקב השם הארוך והמורכב מ2 שפות.אם המדפסת שלך היא 3835 רק דיו 652 מתאים ל3830 יש דיו אחר
זה לא נכון!!!
רק בקובץ התקנה הם ביחד
אתה צריך רק להתחיל את התיוג והאתר ישלים לך אוטומטית.אתה המומחה, אתמול ניסיתי לתייג אותך, אך לא הצלחתי עקב השם הארוך והמורכב מ2 שפות.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים