דרוש מידע יש לך אופה לחם?

• הוסף לסימניות
מאד תלוי במספר האוכלים,
אנחנו קודם היינו קונים לחם מלא וזה יצא לנו מאד משתלם,

• הוסף לסימניות
לנו יש. קיבלנו מתנה, לא חושבת שהיינו חושבים על זה בכלל.
בהתחלה התלהבנו והכנו כל רגע לחם. ארחי זה ההתלהבות ירדה ומכינים פעם ב...
מה שכן- הוא שימושי לי מאד ללישה של בצקים לדברים אחרים (אין לי מיקסר, אלא רק מקצפה, אז עד שקיבלנו הייתי לשה הכל בידיים). חוץ מזה שהוא לש, הוא גם מתפיח בתנאים אידיאליים. שמים את כל החומרים ואחרי שעה וחצי מקבלים בצק מושלם...

• הוסף לסימניות
אצלנו דווקא מתלהבים בכל יום מחדש מהלחם שיוצא...
וזה אחרי חצי שנה, של אפייה פעמיים ביום!!!
אני צריכה בדחיפות מתכון מדוייק באופה לחם של מורפי ריצ'רד ללחם לבן שילדים אוהבים...
אנא עזרו לי...
:)

• הוסף לסימניות
אני צריכה בדחיפות מתכון מדוייק באופה לחם של מורפי ריצ'רד ללחם לבן שילדים אוהבים...
אנא עזרו לי...
:)
אנחנו מכינים את המתכון הבסיסי שכתוב בחוברת שמגיעה עם המכשיר, ולא ראיתי שמישהו לא אוהב... אנחנו מכינים משילוב של קמח לבן ומלא.

צילום של המתכון מהחוברת העליתי לפני כמה זמן בפורום הפסקת אוכל, אפשר למצוא אותו שם.

• הוסף לסימניות
אנחנו מכינים את המתכון הבסיסי שכתוב בחוברת שמגיעה עם המכשיר, ולא ראיתי שמישהו לא אוהב... אנחנו מכינים משילוב של קמח לבן ומלא.

צילום של המתכון מהחוברת העליתי לפני כמה זמן בפורום הפסקת אוכל, אפשר למצוא אותו שם.

האם הלחם יוצא אורירי, או עבה (מיימי כזה..)?
כי אמרו לי שלא כדאי להשתמש במתכונים של החוברת, אלא לשאול כאלו שניסו..

• הוסף לסימניות
האם הלחם יוצא אורירי, או עבה (מיימי כזה..)?
כי אמרו לי שלא כדאי להשתמש במתכונים של החוברת, אלא לשאול כאלו שניסו..
המתכון מהחוברת מצוין בהחלט. הלחם יוצא אוורירי,
אבל זה לא לחם קנוי, הוא מתפורר יותר.
אנחנו מאוד מאוד מרוצים מהמתכון הזה, מכינים אותו המון.
אם יש זמן וכוח, מכינים את המתכון שלו על תוכנית בצק, עושים צורות של לחמניות ואופים בתנור. זה יותר נוח שלא צריך לפרוס, והילדים פחות מלכלכים.

• הוסף לסימניות
ממש תודה רבה על העצה! אנסה בל"נ....
תבורכי בכל !!

• הוסף לסימניות

לא מצאתי, יש מצב שאת מעלה קישור לשם? תודה רבה

• הוסף לסימניות
זה מה שאנחנו מכינים, יוצא מאד טעים אבל מתפורר מאד....
לחם בינוני
290 מ"ל מים
28 מ"ל שמן
18 מ"ל סוכר
15 מ"ל מלח
500 גרם קמח (אפשר לחלק 50 גרם קמח מלא והשאר קמח לבן)
4 גרם שמרים

לחם גדול
350 מ"ל מים
38 מ"ל שמן
20 מ"ל סוכר
20 מ"ל מלח
625 גרם קמח (או 75 קמח מלא והשאר לבן)
5 גרם שמרים

יש לי עוד מתכון עם קווקר שיוצא יותר אוורירי אך לדעתי גם פחות טעים, אם רוצים אני אכתוב אותו גם כן.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
לא מצאתי, יש מצב שאת מעלה קישור לשם? תודה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה