מדיח כלים יש לך אינדוקציה ו/או תנור בילדין / מדיח כלים - של אלקטרולוקס?? יעזור לי מאד לקבל חוות דעת

הסתבכתי שם..
מליון דגמים חלקם כבר אזלו וחלקם רק בהזמנה מיוחדת ועל חלקם כתוב מיקרוגל אבל התמונה כמו של תנור..
פה?
לא רואה למה את מתכוונת.
בכל מקרה לכי לחנות שאת סומכת עליה ותבקשי ממנו

בנתיים מרוצה מהכל
לדעתי העליתי את הדגמים באחת ההודעות
תודה רבה! אשמח לדגמים, אם זה לא קשה, כי עשיתי חיפוש ולא מצאתי אלא רק ציינת שזה של אלקטרולוקס.
תודה

תודה רבה! אשמח לדגמים, אם זה לא קשה, כי עשיתי חיפוש ולא מצאתי אלא רק ציינת שזה של אלקטרולוקס.
תודה
גם לי יש אלקטרולוקס ומאוד מרוצה!
כיריים: כיריים אינדוקציה 5 להבות 80 ס"מ MULTIZONE
תנורים: EOH6426X עם מסילות טלסקופיות

יש לי תנורים של אלקטרולוקס
מעולים ממש
לא זוכרת דגם אבל בכל מקרה כבר כמה שנים

ישל י אינדוקציה של אלקטרולוקס עלה לי 2290 ש"ח , שנה בדיוק ופתאום גילינו שבר בזכוכית ,בבירור מול שיא החשמל נאמר לנו שאין אחריות על שבר בשום חברה,וכן נאמר לי שמשלמים על ביצועים ולא על איכות,ויצא לי גם להשתמש במשך שבוע בכיריים שעלו 700 ש"ח ועשו את העבודה מצוין ,מסקנה שלי לא שווה להשקיע,אלא אם כן יש לך קייטרינג וכד'... תבקשי גם המלצות ממי שיש לו משהו זול ,בפעם הבאה מקווה שזה לא יקרה עוד השבוע אני אקנה את ההכי זול ,כי אין אחריות על כלום .... :(

ישל י אינדוקציה של אלקטרולוקס עלה לי 2290 ש"ח , שנה בדיוק ופתאום גילינו שבר בזכוכית ,בבירור מול שיא החשמל נאמר לנו שאין אחריות על שבר בשום חברה,וכן נאמר לי שמשלמים על ביצועים ולא על איכות,ויצא לי גם להשתמש במשך שבוע בכיריים שעלו 700 ש"ח ועשו את העבודה מצוין ,מסקנה שלי לא שווה להשקיע,אלא אם כן יש לך קייטרינג וכד'... תבקשי גם המלצות ממי שיש לו משהו זול ,בפעם הבאה מקווה שזה לא יקרה עוד השבוע אני אקנה את ההכי זול ,כי אין אחריות על כלום .... :(
זה נכון. על שבר בזכוכית אין אחריות לשום חברה.
ההבדלים במחיר הוא בעוצמה ובביצוע. איכות של המכשיר עצמו - כולם זכוכית...

:( ,לכן המלצה שלי לבדוק קודם כל את הזולים ,חבל שללם יקר אם אין אחריות על הבסיס

:( ,לכן המלצה שלי לבדוק קודם כל את הזולים ,חבל שללם יקר אם אין אחריות על הבסיס
אז אני קניתי של אלקטרולוקס לבשרי
ולחלבי משהו זול של סול, משהו מומלץ שהיה לדו...
אין מה להשוות בעוצמה של הבישול!!
הבשרי יש לו עד 14 דרגות חום
לחלבי עד 8

המהירות והעוצמה לא משתוות בכלל

יש לי אינדוקציה של אלקרטלוקס 3 שנים ולא מרוצה מי יודע מה
יש לה כמה חסרונות, אולי קטנים אבל בסופו של דבר משמעותיים כשהאינדוקציה בשימוש יום יומי
כמו שא"א להפעיל באורך אחד שני מוקדים על הרתחה, אם אחד הרתחה השני צריך להיות נמוך מ 5, או שכשאני שמה סיר או מחבת גדולים יותר ורוצה שיתפסו שני מוקדים, זה די מסובך ולא קולט, ובכללי לא מרגיש לי עוצמתי מספיק, לאחותי יש של חברה זולה והעוצמה של האינדקוציה גבוהה יותר.
גילוי נאות, לא היה לי אינדוקציה לפני, אז לא כ"כ יודעת להשוות לטיב של חברות אחרות בשוק, וגם יכול להיות שהדגם הספציפי שיש לי מוצלח פחות, והוא לא היה דגם זול...
איזה דגם יש לך?
יש לי מדיח בשרי של בוש והוא בסדר, לא מספיק חזק (לטעמי) להוריד את כל הלכלוך והשומן של בשרי.
איזה דגם יש לך?
איזה דגם יש לך?
אצלי אחרי שלוחצים על השעון יש לך שני אפשרויות, 🔔 או |➡|
אז פשוט ללחוץ על |➡| ולכוון
וואלה, עכשיו אני רואה את זה
שרפתי אוכל בגלל הטעות הזו
יש לי. ממש מרוצה!
יש את הקטע שכשנשפך החוצה המדיח נכבה אבל לא מפריע לי. מדליקה שוב.
כירה עוצמתית מאד, מחממת מעולה ומהר. פחות משתמשת במשטח הגמיש. כנראה הסירים שלי לא כאלה גדולים...
חשוב להדגיש שכל המוצרים של אלקטרולוקס שקניתי - כולם תוצרת גרמניה. זה פער משמעותי באיכות.
איזה דגם יש לך?
תודה
עשיתי קניה גדולה של אלקטרולוקס
מקווה שאחזור לעדכן בעוד תקופה שממליצה
איזה דגם יש לך באינדוקציה?

בדיוק השבוע קניתי
אלקטרלוקס
גם רחב וגם צר
מקוה שבחרתי נכון
עברתי על מלא אשכולות ולא יצאתי ברורה איזה חברה עדיפה
המעלה של האלקטרלוקס: יש גם תוכניות קצרות, הדלת נפתחת בסיום ההפעלה, נורית על הרצפה
לי יש 2 מדיחים של אלקטרולוקס
בנתיים מרוצה ממש

מדיח של אלקטרולקס שנה אחת-מרוצה!

מדיח אלקטרולוקס
פצצה
עדיין אתם מרוצים?
אשמח לדגם.

בחנות ( מוכר וחנות אמינים ) ממליצים לי על אלקטרולוס יותר מבוש, טוען שמכר מאות של אלקטרלוקס בלי תלונות וזה עולה על בוש ( גם המחיר יותר טוב של אלקטרלוקס)
מחיפוש ברשת רואה המלצות גורפות על בוש

מנסה לקבל המלצות או דיס מנסיון אישי
לי ייש כריים אינודקציה אלקטרולוקס
מרוצה מאוד
צריך להשים לב רק בניקיון לפסח שלא יכנסו מים ולנתק מהחשמל לפני הניקוי

יש לי תנור בילד אין של אלקטרולוקס כבר 8 שנים מרוצה בלי תקלות

יש לאלקטרולוקס גם תנורים שאינם בילד אין?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה