מה המשמעות של זה?
אין לי הכנה לתלת פאזי בשקע.
הציעו לי בחנות אינדוקציה חד פאזי
מה זה אומר בשימוש יומיומי, איפה אני ארגיש את זה?
מומלץ או לא מומלץ?
או להרוס לך את הכיריים...משערת שמקסימום זה לא יפעל או הכי גרוע, יפיל את החשמל .
איך הדגם הנ"ל היום? מרוצים ממנו?אני קונה עכשיו כיירים חד פאז של בוש דגם-כיריים - PUE651BF1Y Bosch, המוכר אמר לי שהוא עצמו קנה וזה עובד חלק בחד פאזי, בוש זה חברה אמינה ואם היא רשמית אומרת שזה חד פאזי+ המלצת מוכר נראה לי שאפשר לסמוך...
מרוצים ++איך הדגם הנ"ל היום? מרוצים ממנו?
גם ממניאיך הדגם הנ"ל היום? מרוצים ממנו?
באמת?מהרבה חד-פאזי לא מרוצים.
אינדוקציה בעיתית עם חד פאזי.איך הדגם הנ"ל היום? מרוצים ממנו?
מה נשבר ? הזכוכית ?אינדוקציה בעיתית עם חד פאזי.
קנינו כי מוכר בחנות הבטיח שזה בסדר, התברר שלא רק שזה בסדר, זה אפילו מצוין.
לכיס שלו...
תכלס הכיריים נשברו אחרי תקופה ארוכה, וחבל על כל יום שהן לא נשברו קודם, עם כל נסיונות התפעול.
צריך לבדוק טוב טוב מה קונים.
צריך לבדוק טוב טוב מה קונים.
של בוש 3 שנים אצלי פצצה , חזק, לא נשבר.מה נשבר ? הזכוכית ?
של בוש ?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים