בחלק מהניידים לא צריך נטסטיק, ישנה אפשרות להכניס סים לתוך המחשב. תלוי כמובן בדגם. וצריך לבדוק שיש גם כרטיס WWAN בתוכו.איך זה עובד בנסטיק יש מצב להסבר?
אני רוצה אינטרנט לא בראוטר אז אני מבינה שאני צריכה נסטיק
ואז איך זה עובד אני מבינה שיש דרגות ברמת הנסטיקים
מה הפרמטרים לקנית נסטיק טוב?
תודה מראש לעונים
זה לא נייד זה נייחבחלק מהניידים לא צריך נטסטיק, ישנה אפשרות להכניס סים לתוך המחשב. תלוי כמובן בדגם. וצריך לבדוק שיש גם כרטיס WWAN בתוכו.
דמיינו את הנטסטיק בתור פלאפון (ואת הראוטר בתור טלפון ביתי)
הסים בתוך הסטיק מתחבר למגדל תקשורת ונותן לך אינטרנט בבית.
"דרגות" זה דורות כנראה, הרי בכל כמה שנים משתדרגים ומגלים יכולות חדשות בתקשורת, ומוסיפים יכולות קליטה, והשאלה כמה הנטסטיק שלכם מתאים לשינויים האלו- אם הוא נטסטיק ישן יותר, הוא יתחבר ברמה איטית יותר,
זאת אומרת אם הוא רק דור 3, יהיה יותר איטי מדור 4.
פרמטרים- דור 4, עדיף עם וויפי, והכי עדיף אלו שאין להם חתיכת USB כזו אלא צריך חוט כדי לחבר אותם למחשב.
(דור 5 פחות מוכר כך שלכם ודאי אין ענין להתעסק בזה)
תודה, איפה קונים את הנסטיק?את צריכה נטסטיק כמו שכתבו לעיל עדיף דור 4 עם WIFI
וספק אינטרנט - אני מחוברת ל-019 כבר כמה שנים ומרוצה.
חנויות פלפונים, או מיחשובתודה, איפה קונים את הנסטיק?
מה שמוכרים כאן בארץ זה בדיוק אותו מוצר מסין ואפי' חלקם אותו מותג אז למה לא לקנות בחצי מחיר? ויש אפי' קישור למוצר שעובד מצויין מניסיון!! עכשיו אני רואה שהמוצר כבר לא זמין אבל תחפשו את הדגם הזה בעלי אקספרס ותמצאו מישו אחר שמוכר אותו זה אמור לעלות בערך 40 דולר ובארץ זה מתחיל מ 300תודה, איפה קונים את הנסטיק?
למה ?והכי עדיף אלו שאין להם חתיכת USB כזו אלא צריך חוט כדי לחבר אותם למחשב.
עם הזמן שזה מחובר בצורה ישירה זה הורס את הכניסת USB של המחשבלמה ?
גם כי זה הדבר הראשון שנהרס בכל נטסטיק.למה ?
האתר מאד לא מדוייק, מבדיקה.סטיק טוב (תעשו חיפוש בפורום יש מלא המלצות)
כמו E8372-608 , ZTE MF79 ועוד
אני מוכר בב"ב של פרו וויזין והם מצויינים.
לא פחות חשוב איכות חברת הסלולר
אני עשיתי יום אחד הצטרפות לכולם ואז בדקתי מי הכי טוב
יש גם אתר שעוזר קוראים לו מי הכי
מניין לך ?האתר מאד לא מדוייק, מבדיקה.
אני לא מתווכח עם הנתונים של מיקום האנטנטות. אני טוען שאין קשר בין המיקום לקליטה. יש מקומות שכתבו שיש אנטנה של חב' מסויימת, ולא של אחרים. ודוקא לאחרים הקליטה טובה בהרבה.מניין לך ?
ומי כן מדוייק ?
שים לב, יש אנטנות דור 3 דור 2 ודור 4, אינטרנט עובד טוב רק על אנטנות דור 4, שיחות עובדות רק אנטנות 2ו-3, לכן האתר לא משקף ב-100 %.אני לא מתווכח עם הנתונים של מיקום האנטנטות. אני טוען שאין קשר בין המיקום לקליטה. יש מקומות שכתבו שיש אנטנה של חב' מסויימת, ולא של אחרים. ודוקא לאחרים הקליטה טובה בהרבה.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: ממדלת מקצועית1 //