עזרה יש לך אפשרות לבטל את גזירת החד פעמי. נשארו 4 ימים להתנגדות

• הוסף לסימניות
תסביר לי בבקשה את גזרת המעונות שלו, חוק שכל אנשי המקצוע החילוניים תמהים ומביעים דעה אחידה שאין בו כל תועלת מקצועית זולת הרגעת עצביו של הרשע הזה...
???

• הוסף לסימניות
בינתתים רק 97 הערות.....
Screenshot_1.jpg

• הוסף לסימניות
ובואו, איווט, אדם שכולו בטח סופר בריאות ודייאטות ירוקות. איך מישהי אמרה לי, אתה רואה אותו, זה נראה שלפני כמה דקות הוא אכל פיל חי אבל הלווו חייבים למגר את זיהום החופים!!
ולמרות זאת את חושבת שההתנגדות שלנו היא זו שתשפיע עליו?
חברים, התנגדות ניתן לשלוח לאדם שמנסה לעשות את הדבר הנכון וטוב ואולי הוא טעה בשיקול דעתו ועשה משהו פחות טוב, אז ניתן לשלוח לו התנגדות והסברים שיבין שהציבור לא מעוניין בצעד שלו. אבל בן אדם שבכוונה תחילה מנסה לפגוע בנו, זו בדיוק המטרה שלו, ממש זו...
אז מה אתם רוצים בדיוק להרוויח עם הפנייה שלכם? שהוא יבין כמה הוא הצליח במטרה שלו?
מילא אם היה אפשר להגיש התנגדות לאדם שממונה עליו, שהכח שלו חזק משל אותו אחד שקיבל את ההחלטה הזו, אז גם כן היה אפשר לשלוח את ההתנגדות לבעל הכח, שיעצור אותו (כמובן במידה ובעל הכח ג"כ מנסה לעשות את הדבר הנכון), אבל לשלוח את ההתנגדות למקבל ההחלטה בעצמו כשהוא אפילו לא מסתיר את המניעים שלו? חברים, השכל להיכן הלך?

• הוסף לסימניות
איפה אפשר לתמוך בחוק?

• הוסף לסימניות
איפה אפשר לתמוך בחוק?
אני הייתי מעוניין להצביע למפלגה חרדית שיש לה נציג שמעניין אותו איכות הסביבה.
בלית ברירה אני מצביע למפלגה חרדית שאין לה נציג כזה.
למען הסר ספק ואד הומניזם, אני תומך בחוק למרות שליברמן מנופף בו.

• הוסף לסימניות
אולי תקים מפלגה לצורך העניין

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אולי תקים מפלגה לצורך העניין
הקמת מפלגה זה עסק מאוד מזהם.
שלטי חוצות מניילון שמתנפנפים ברוח ונתלשים, מושלכים בצידי דרכים וחונקים ציפורים תועות.
שלטים מנייר שמתקלפים לאט אל הרחוב, מכוסים בפיח מאגזוזי מכוניות חולפות, ומזהמים את מי התהום.
כנסים המוניים שבסופם מתגוללים ערימות של כוסות חד פעמיים ברוח הלילה, ועובדים קשי יום גורפים אותם בפנים נפולות לתוך שקיות ניילון ענקיות.
בקיצור - לא מעוניין.

• הוסף לסימניות
ידוע הסיפור שהיה עם אחד מאדמו"רי ויז'ניץ שאמר שאם המדינה תבקש ללמוד בבא קמא אנחנו נלמד בבא מציעא,
והנמשל..
אפשר לתמוך בחוק שהוא מגיע ממניע טוב גם כשהוא נתון במחלוקת, ואי אפשר לתמוך בחוק שיש לו מניע שנראה גזעני גם באופן שהחוק הוא נכון.

• הוסף לסימניות
ידוע הסיפור שהיה עם אחד מאדמו"רי ויז'ניץ שאמר שאם המדינה תבקש ללמוד בבא קמא אנחנו נלמד בבא מציעא,
והנמשל..
אפשר לתמוך בחוק שהוא מגיע ממניע טוב גם כשהוא נתון במחלוקת, ואי אפשר לתמוך בחוק שיש לו מניע שנראה גזעני גם באופן שהחוק הוא נכון.
אני חשבתי על החוק הזה לפניהם.

• הוסף לסימניות
שלטי חוצות מניילון שמתנפנפים ברוח ונתלשים, מושלכים בצידי דרכים וחונקים ציפורים תועות.
שלטים מנייר שמתקלפים לאט אל הרחוב, מכוסים בפיח מאגזוזי מכוניות חולפות, ומזהמים את מי התהום.
כנסים המוניים שבסופם מתגוללים ערימות של כוסות חד פעמיים ברוח הלילה, ועובדים קשי יום גורפים אותם בפנים נפולות לתוך שקיות ניילון ענקיות.
בקיצור - לא מעוניין.
שולחת טיוטה לאיווט

• הוסף לסימניות
בקיצור - לא מעוניין.
אגב מיד כשסיימתי לקרוא את ההודעה עליתי למעלה לחפש תגית של כתיבה ספרותית

• הוסף לסימניות
ונושא החד פעמי היה הדבר שהטריד אותך יותר מכל המזהמים האחרים (כבר שאלו כאן לדוגמא מה עם שימוש בכלי רכב, שיעלו את המס לפחות על כלי רכב שני למשפחה וכו')?
אגב, למה רק בדרכים כאלו, אתה יודע בסה"כ שככל שהיילודה גבוהה יותר הזיהום גדל. לא?
בכלל, חיי אנוש מזהמים את העולם (שנברא כמובן בשביל לשרת אותם ולא להיפך), למה מה שעשה היטלר היה כ"כ גרוע?

• הוסף לסימניות
ונושא החד פעמי היה הדבר שהטריד אותך יותר מכל המזהמים האחרים (כבר שאלו כאן לדוגמא מה עם שימוש בכלי רכב, שיעלו את המס לפחות על כלי רכב שני למשפחה וכו')?
אגב, למה רק בדרכים כאלו, אתה יודע בסה"כ שככל שהיילודה גבוהה יותר הזיהום גדל. לא?
בכלל, חיי אנוש מזהמים את העולם (שנברא כמובן בשביל לשרת אותם ולא להיפך), למה מה שעשה היטלר היה כ"כ גרוע?
לא חיפשתי דוגמא לדמגוגיה ולוואטאבאוטיזם
אבל אני אגזור את התגובה הזאת, ואשתמש בה בוויכוחים הבאים שלי בתור דוגמא.

• הוסף לסימניות
גם פקידי האוצר.
החק היה כתוב לפני ליברמן. הוא פשוט חבק אותו מהטעמים הלא נכונים.
אבל זו מגמה עולמית. והיא פה בשביל להשאר. וזה גם לא הצעד הראשון (שקיות נילון בסופר, פקדון על הבקבוקים) וודאי שלא האחרון.

לא חיפשתי דוגמא לדמגוגיה ולוואטאבאוטיזם
אבל אני אגזור את התגובה הזאת, ואשתמש בה בוויכוחים הבאים שלי בתור דוגמא.
ועכשיו בשביל מי שלא הבין. אז תסביר בבקשה למה זו דמגוגיה.
ז"א במה הנושא של החד פעמי גרוע יותר מנושא הכלי רכב לדוגמא

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה