לעניות דעתי
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
הצחקת את איווט.ודאי
לפני שחוק עובר בוחנים את האפקטיביות שלו ואת ההשפעה לטוב או למוטב, ודעת הציבור היא האינדיקציה היותר מדוייקת
הצחקת את איווט.ודאי
לפני שחוק עובר בוחנים את האפקטיביות שלו ואת ההשפעה לטוב או למוטב, ודעת הציבור היא האינדיקציה היותר מדוייקת
איך הגעתם לזה?
לא מתאים!! זו זכות להיוולד חרדי
ואין מה לפחד רק לבטוח בקב"ה מתוך אמונה שלימה שהכל מאיתו
כמובן שצריך לשלוח התנגדות בתור השתדלות
לטעמי אין שום עניין להתייחס למגזר ואפילו עדיף שלא.
זו זכות אלמנטרית לצרוך חד פעמי בזול לצרכים בסיסיים בלי קשר להשתייכות כלשהי.
כן כדאי להוסיף לענ"ד יתר אכיפה בחופים ובשמורות הטבע, זה באמת מאד פוגע בסביבה
אבל צריכה נורמלית תוך שמירה על הנקיון? תנו לחיות.
גם לי לא היה ברור העניין...
זה כואב מאד.
אבל אם המילים הכי כאובות בארסנל ילכו לחד פעמי מה נשאיר לגזרות הבאות?!
לקחת את ההורים מילדיהם קצת נשמע לי מוגזם מידי כשמדובר על צלחת.
מרגיש מוגזם ,בגלל שהחד פעמי יעלה-לילדים לא יהיה שלווה וכו...???
מצד אחד נשמע סוג של התרמה לקופת העיר ....
אבל אין מה להגיד את כותבת טוב~~
הצחקת את איווט.
לא רוצה להיסחף לתגובות פוגעניות
אבל במהלך שנותינו כאן במדינה כציבור הצחקנו כמה פוליטיקאים. אבל מה, תמיד היו מי שישבו בחיבוק ידיים (לא אישי..) ולא נתנו הזדמנות לעצמם להשפיע, כי כבר מה הדעה שלהם תשנה..
יואו תודה על ההקפצה!!
כדאי לעדכן את הכותרת.יואו תודה על ההקפצה!!
אפשר לשאול כמה סועדים יש אצלכם בכל סעודת שבת?אפשר להשקיע בסטים אמיתיים שלא עפים ברוח, יציבים, וגם חסכוניים ולהשלים עם מפיונים (מבד??) ושאר פריטים.
המס יחול על הכלים הפשוטים, לא כאלה שמייחצנים שולחן בסטייל ובסוף הולכים לפחמשום מה אני בעד המהלך שיחסוך לכל משפחה חרדית עשרות שקלים בחודש
ובחודשי החגים ושמחות מאות שקלים
ולהורי הילד החרדי המסכן יהיו עוד כמה שקלים למילקי ושוגי
משמח את הלב לראות שולחן חג ערוך בחן ובטעם במיטב שבמיטב ובסטייל גבוה
ומצד שני כואב הלב לדעת שכל המאות שקלים שהושקעו יזרקו לפח בן לילה
אפשר להשקיע בסטים אמיתיים שלא עפים ברוח, יציבים, וגם חסכוניים ולהשלים עם מפיונים (מבד??) ושאר פריטים.
למה אנו צריכים את ליברמן בשביל להבין את זה
כתיבה רכה לא תזיז (כנראה) כלום אצל מי שאמור לקרוא את זה (אם יש מישהו כזה...)זה כואב מאד.
אבל אם המילים הכי כאובות בארסנל ילכו לחד פעמי מה נשאיר לגזרות הבאות?!
לקחת את ההורים מילדיהם קצת נשמע לי מוגזם מידי כשמדובר על צלחת.
אני חיבת חד פעמי!משום מה אני בעד המהלך שיחסוך לכל משפחה חרדית עשרות שקלים בחודש
אפשר להשקיע בסטים אמיתיים שלא עפים ברוח, יציבים, וגם חסכוניים ולהשלים עם מפיונים (מבד??) ושאר פריטים.
ברצינות!משמח את הלב לראות שולחן חג ערוך בחן ובטעם במיטב שבמיטב ובסטייל גבוה
מזמינה אתכם לרוץ אחרי פירורי הזכוכית (והפלסטיק) שיתפזרו בבית מזריקת הצלחות של בת השנה. כל מה שברדיוס שלה - מוצא את דרכו לרצפה.משום מה אני בעד המהלך שיחסוך לכל משפחה חרדית עשרות שקלים בחודש
מכסה את עצמך מכל טענה שעלולה לעלות?חינוך? בגיל הזה יש לי דברים דחופים יותר לחנך
המס הוא על בסיס משקל הכלי כמבואר בקישור לאתר הממשלתי ואדרבא המס על החד פעמי היוקרתי יהיה גבוה יותר אלא א''כ יתחכמו ויחשיבו אותו כרב פעמי ועדיין המחיר יעלה בשביל ההלימה בין הסוגים.המס יחול על הכלים הפשוטים, לא כאלה שמייחצנים שולחן בסטייל ובסוף הולכים לפח
החד פעמי של היומיום, שעוזר לאנשים לשרוד
מי שמסוגל לשטוף כלים בוקצוהריים ערב, קדימה. מעולה
יכול להיות שאחרי שנבלע את הצפרדע באמת נחסוך את ההוצאה הזאתמשום מה אני בעד המהלך שיחסוך לכל משפחה חרדית עשרות שקלים בחודש
בכלל לא. מוזמנת לנסות לחנך את כבודה בשעת מעשה. היא בגיל שהמילה שלי שווה אוויר. ואם יש לה אופי - אז הכל זז לצד.מכסה את עצמך מכל טענה שעלולה לעלות?![]()
לא נכנסתי לקישור, אבל המדובר היה שהכלים הח"פ היוקרתיים יותר יהיו פטורים ממס.המס הוא על בסיס משקל הכלי כמבואר בקישור לאתר הממשלתי ואדרבא המס על החד פעמי היוקרתי יהיה גבוה יותר אלא א''כ יתחכמו ויחשיבו אותו כרב פעמי ועדיין המחיר יעלה בשביל ההלימה בין הסוגים.
וסליחה על כך שהצעתי לכם להזיז את הגבינה...
א. תודה על הדיוק. מעניין, אני אבדוק את החוקהמס הוא על בסיס משקל הכלי כמבואר בקישור לאתר הממשלתי ואדרבא המס על החד פעמי היוקרתי יהיה גבוה יותר אלא א''כ יתחכמו ויחשיבו אותו כרב פעמי ועדיין המחיר יעלה בשביל ההלימה בין הסוגים.
וסליחה על כך שהצעתי לכם להזיז את הגבינה...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים