עזרה יש לך ארון לחדר ילדים מתוכנן היטב?

• פותח הנושא yudb
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אשמח לטיפים
ואם יש אפילו לתוכניות.

• הוסף לסימניות
מעל התלייה ממליצה לעשות מדף קטן
לדברים קטנים.
אצלי נניח זה משמש לתיקים קטנים וכד'...
מגירות בחלק התחתון של הארון.
תחשבו מה תרצו לאחסן שם.
למשל:
מגירות נעליים,
גרביים, לבנים ומומלץ לעשות חלוקה במגירה ל-3 או ל-4 לפי הצורך.
חולצות חצאיות/מכנסיים פיג'מות- נוח יותר לאחסן במדפים.

• הוסף לסימניות
טיפים מחברה :):

בחדר ילדים לפחות בהתחלה לא צריך תליה לכל האורך
כדי לעשות מדף בערך בגובה שליש מהתחתית (אני שמה שם מכוניות גדולות)
בהמשך, אפשר להוציא את המדף ולהשתמש בכל האורך של ארון התליה

אצלי יש מראה על דלת אחד הארונות מבחוץ - מאד נוח

• הוסף לסימניות
הארון אמור לשמש לאחסון בעיקר בגדים ומשחקים (נעליים, גרביים וכו).

• הוסף לסימניות
מקום למשחקים והרבה :)

תלוי מה יש לך בנים או בנות ;)
אבל שמלות לוקחות הרבה מקום

אפשרי להקצות למשחקים ואחרי תקופה להקצות לתליה

• הוסף לסימניות
השתמשו בסלסילות - סלסלאות וקופסאות בגדלים שונים: סלסילות פשוטות, פתוחות וסגורות, יכולות להוות פתרון לאחסון גרביים, צעיפים וחגורות וכלה בתכשיטים ודברים קטנים וכדומה. יעילות מאוד גם בתוך מגרות שידה למשל ומאפשרות חלוקה פנימית,ניתן להעמיד אותן בחוץ או לסדר אותן בתוך ארון, במגירה או בשידה, זו לצד זו או אחת על השניה אם יש להן מכסים.

קולבים דקים: . קולבי העץ האיכותיים עבים מדי וקולבי הברזל הדקים מתעקמים (אך טובים לכותנות ולחולצות גברים). ישנם קולבים קצת יקרים יותר מצופי קטיפה נגד החלקת הבגדים, או לחילופין קולבי פלסטיק חזקים ודקים.

• הוסף לסימניות
תחשבי היטב מה את רוצה מהארון ולמי הוא מיועד- שמלות- / בגדי בנים? משחקים? שמיכות- ארגז מצעים? נעלים?
למה ישמש הארון,
אבל בגדול- ממליצה על מגירה מחולקת לכל ילד בה יש גרבים כיפות ציציות גופיות ולבנים / קישוטי שיער וכדו'
תליה רחבה לבנות וצרה לבנים עם מדף מתחת - שיישלף החוצה כשבגדי הבנות יתארכו...
על מתלה בדלת הארון לעניבות / חגורות וכדו',

• הוסף לסימניות
חירור לכל האורך ומדף רזרבי בכל דלת - עוזר מאוד שניתן לשחק בגובה המדפים ולא לבזבז מקום על מדף גבוה מדי
ולגבי מגירות- אני עשיתי חלק מהמגירות מחולקות - אבל אני יותר מרוצה מהמחלקי מגירות של איקאה - שעשו לי סדר אמיתי במגירה..

• הוסף לסימניות
טיפ שמנצח אצלינו בכל הארונות: מתחת לתלייה לעשות מדף אנכי שיוצר "בור". זה מקום סופר שימושי אצלי, שמכיל המון (למשל ילקוטים), מבלי שדברים ינזלו החוצה ויפריעו לסגירת הדלת.

• הוסף לסימניות
תכתבי מה הגודל שיש לך, כדי שאפשר יהיה לדעת מה הכי חשוב.
אצלי זה נמצא על כל הקיר ובחלק שמתחבר למיטה, יש דלת רוחבית שנפתחת לכיוון המיטה (בעיקרון זה ציר של 180) ולשם מכניסים את כל המצעים. תענוג! הארון שמעליו משמש לספרים וגם לו ציר של 180 מעלות כדי שיהיה אפשר לפתוח בקלות.
לנו יש ב"ה בית של הרבה בנות, אז התליה בהחלט חוגגת. עשיתי 2 ארונות תליה מלאים מלמעלה עד למטה. למעלה - לצורך העונה החולפת. יש בינהם מדף לא מחחובר, שאני מרימה כרגע למעלה ומשעינה על הדופן הפנימית, כך שהבגדים הארוכים יותר יורדים למטה ולא נתקעים. המוט של התליה למטה נמוך יותר.
בכל הארון עשיתי מראש את כל האופציות: הן להפוך את התליה למדפים (כולל המדפים שכבר אצלי בבית) ולהפך. כל שלב בחיים יש צורך אחר.
במרכז הארון עשיתי 6 מגירות חיצוניות. זה מוסיף גם ליופי וגם לנוחות (המגירות הפרטיות של הבנות, כמובן). בתחתית הארון מגירות נעליים רחבות (+מגירת דמה שיוצרת את ה"בור" ששינדי הזכירה, כדי לאפשר מקום גם לתליה ארוכה).
בחלוקה הכללית הארונות למעלה באורך של כמטר, המגירות כ25 ס"מ והאמצע הם הארונות המרכזיים והגבוהים.
בארון הגדול ישנם 3 מדפים רחבים ושתי מגירות פנימיות רחבות עם מחיצה (בנות כבר אמרנו?;))
הארון האמצעי יצא כמובן קטן יותר ובן מדף אחד, המחלקו לשתיים, בשל המגירות שתחתיו)
את הארון הפרקטי והיפה עשינו אצל גולדקנופף מירושלים שעשה עבודה נהדרת ואיכות ששווה את ההשקעה (יחסית בסביבות המחירים שקיבלנו גם משאר הנגרים, אבל זה פעם ראשונה שעשינו אצלו ואנחנו מרוצים ביותר)

• הוסף לסימניות
תכתבי מה הגודל שיש לך, כדי שאפשר יהיה לדעת מה הכי חשוב.
אצלי זה נמצא על כל הקיר ובחלק שמתחבר למיטה, יש דלת רוחבית שנפתחת לכיוון המיטה (בעיקרון זה ציר של 180) ולשם מכניסים את כל המצעים. תענוג! הארון שמעליו משמש לספרים וגם לו ציר של 180 מעלות כדי שיהיה אפשר לפתוח בקלות.
אשמח לתמונה של החלק הזה.

• הוסף לסימניות
מגירות פנימיות במקום חלק מהמדפים.

מקובל לעשות כל זוג דלתות כשהדלתות הארוכות בחלקו התחתון של הארון, ולמעלה זוג דלתות קצרות.
אנחנו הפכנו זוג דלתות אחד - החלק הארוך למעלה, כשהמדפים העליונים ביותר יכולים לשמש לאכסון בגדים שלא באים לשימוש יום יום (אצלינו עשינו את זה ארון תלייה, ומתחת לתלייה יש עוד מדף בגובה העיניים), והחלק הקצר למטה, ארון מצויין לצעצועים בגובה הילדים, חילקנו בפנים גם חלק מגירות.

• הוסף לסימניות
חירור לכל האורך ומדף רזרבי בכל דלת - עוזר מאוד שניתן לשחק בגובה המדפים ולא לבזבז מקום על מדף גבוה מדי
ולגבי מגירות- אני עשיתי חלק מהמגירות מחולקות - אבל אני יותר מרוצה מהמחלקי מגירות של איקאה - שעשו לי סדר אמיתי במגירה..
עדיף לוותר על חלוקה פנימית? ולקנות מחלקים של איקאה?

• הוסף לסימניות
תחשבי היטב מה את רוצה מהארון ולמי הוא מיועד- שמלות- / בגדי בנים? משחקים? שמיכות- ארגז מצעים? נעלים?
למה ישמש הארון,
אבל בגדול- ממליצה על מגירה מחולקת לכל ילד בה יש גרבים כיפות ציציות גופיות ולבנים / קישוטי שיער וכדו'
תליה רחבה לבנות וצרה לבנים עם מדף מתחת - שיישלף החוצה כשבגדי הבנות יתארכו...
על מתלה בדלת הארון לעניבות / חגורות וכדו',
מתלה זה לא משהו שקונים אח"כ?
זה משהו שמנגרים אותו? איך זה נראה?

• הוסף לסימניות
לא כדאי לוותר על חלוקה פנימית,סלסלאות זה יפה,אבל פחות נח
לי יש 6 מגירות תחתונות, 3 עליונות: מחולק ל 3 לאורך(כיפות+ציציות בשליש)(גרביים וגרביונים 2/3 וגופיות ולבנים ב 3/3) לבנות חילקתי ל 4 בשביל סרטים וסיכות.
כל המגירות למטה מחולקות ל 2 לאורך.שמה שם שקיות גדולות וקטנות, נעליים,ועוד
הארון -אין לי כח לפרט...שלחי לי באישי מייל ואשלח לך תמונות:)

• הוסף לסימניות
לבקשות בפרטי, עשיתי סכימה של הארון.
שימושי ובעיקר נבנה על סמך צורך.
כאמור, מגיע מחשיבה לבית של בנות...
ארון חדר ילדים.jpg

קבצים מצורפים

• ארון חדר ילדים.pdf
    KB 560.9 · צפיות: 190
  • הוסף לסימניות
לבקשות בפרטי, עשיתי סכימה של הארון.
שימושי ובעיקר נבנה על סמך צורך.
כאמור, מגיע מחשיבה לבית של בנות...
צפה בקובץ המצורף 342420
המון תליה, באמת יש כזה הרבה צורך? (שואלת אם הבנות ;) )
את תולה את כל החצאיות? אני תולה בגדול רק מה שמגהצים,
לגבי הארגז מצעים / שמיכות - לא הבנתי איך זה עובד אם הדלת נפתחת כלפי מטה- למה צריך ציר 180 מעלות?
המיטה מספיק רחוקה כדי שדלת כזו תיפתח?
כשפותחים לא כל השמיכות נופלות :) ? בד"כ עושים פתח מלמעלה- לא?

• הוסף לסימניות
אצלנו עשינו מדפים נשלפים - ככה המדף יוצא אליך וגם החלק הפנימי שלו בשימוש שוטף.
וצירי הדלתות נפתחים ל-180 מעלות ובצד הפנימי יש מראות, ככה הבנות יכולות לקבל זוית נוחה לבחון את עצמן במראה האחורית.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה