התייעצות יש לך את הסט של רב מגב? אשמח שתשתפי אותי...

• הוסף לסימניות
המגב והיעה ממש טובים המטאטא לא שווה שקל

• הוסף לסימניות
גם לי יש את כל הסט כבר שנתיים פלוס. מרוצה מאוד!

• הוסף לסימניות
לי יש את כל הסט.
המגב פצצה! נשמר ונשמר ונשמר.
המטאטא גם מעולה, עדיף את הצר כמו שכתבו כאן,
והוא טוב כי הוא נשטף בקלות ולא כמו שאר המאטאטים הפשוטים שמתמלאים בלכלוך רב וכל הזמן צריך להלחליף
מהיעה פחות התלהבתי.
שווה את המחיר
בהמלצה חמה!

• הוסף לסימניות
המטאטא והמגב- שווים כל שקל!
המעלה של המטאטא שהוא לא משאיר על עצמו לכלוכים ולכן לא מלכלך אחריו.
לגבי חול- טאטוא כפול עוזר. וזה עדיין שווה את זה כי עושים זאת אוטומטית.
המגב- גורף פצצה!

• הוסף לסימניות
גם אני ממליצה מאד על המגב והיעה!

• הוסף לסימניות
לי יש את כל הסט. (עם מטאטא עבה) מדהים! כשיוצא לי להשתמש אצל מישהו באחרים לא מבינה איך אפשר בלי.
ממליצה בחום

• הוסף לסימניות
מי שלא מרוצה מהמטאטא. יש לו צר או רחב ?
כי זה משהו אחר לגמרי
הרחב לא נח
והצר מעולה
המגב אליפות. הוא גם טוב לשבת כי הוא לא סופג

• הוסף לסימניות
מי שלא מרוצה מהמטאטא. יש לו צר או רחב ?
כי זה משהו אחר לגמרי
הרחב לא נח
והצר מעולה
המגב אליפות. הוא גם טוב לשבת כי הוא לא סופג

ניסיתי את שניהם
הרחב באמת בלתי אפשרי...
הצר יותר טוב, אבל מעדיפה את השערות (אוסף את כל הלכלוך, וגם יותר קל לי 'להריץ' על הרצפה...)

• הוסף לסימניות
אין כמו המגב שלהם.
מהמטאטא לא התלהבתי - אני משתמשת בו לקרצוף הרצפה בזמן ספונג'ה. מטאטאה לפני כן עם המגב - הוא אוסף את כל האבק ביעילות מדהימה.

• הוסף לסימניות
כנ"ל, אין כמו המגב!!
המטאטא שלהם ממש מאכזב, לא מטאטא יסודי
קניתי לאחרונה את המטאטא היפני "יוקוסו"-אמנם הוא לא זול אבל מנקה פצצצצצצצה!!!
אוסף שאריות לכלוך ביסודיות, ושמעתי שהוא מחזיק לאורך שנים, הוא מתכוונן ועשוי משיער איכותי
ממליצה ממש!!

• הוסף לסימניות
יש לי מטאטא ומגב. את המטאטא אני מאוד אוהבת, הוא נשאר נקי ואת לא צריכה להוציא ממנו כל הזמן שערות וכו' והוא נשמר שנים.
את המגב לא כ"כ אהבתי, הוא כבד וכשעושים איתו פינות הוא מסתובב וכמעט מתפרק מהמקל. אולי זה דפקט ספציפי בשלי

• הוסף לסימניות
מוצרים מעולים!!
אצלי המגב משמש גם כמטאטא ועושה את העבודה פרפקט!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה