יש לך את ספר ניחוחות המאפה של אבגיל מייזליק?

• פותח הנושא yudb
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני צריכה שמשהי צדיקה תשלח לי את המתכון שנקרא 'לשונות אגוזים'.
משהי יכולה להעלות לי?
תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yudb;1532664:
אני צריכה שמשהי צדיקה תשלח לי את המתכון שנקרא 'לשונות אגוזים'.
משהי יכולה להעלות לי?
תודה רבה!!

אני חושבת שאת טועה.
או ניחוחות המאפה של קרייזמן, או ספר אחר של אביגיל מייזליק.

• הוסף לסימניות
מתוך ניחוחות המאפה של ציפורה קרייזמן

• הוסף לסימניות
קצת שונה, יותר יקר אבל גם יותר משובח

3 כוסות קמח
2 כוסות סוכר
2 כפיות אבקת אפיה
100 גרם מרגרינה
2 ביצים
2 סוכר וניל
קורט מלח
לשטוח בתבנית גדולה לאפות על 180 כ15 דקות
למרוח ריבה מיד שיוצא מהתנור
בזמן שהעוגה בתנור תמיסי בסיר
200 גר מרגרינה
כוס סוכר
2 סוכר וניל
4 כפות מים
על אש קטנה עד שמגיע לרתיחה
כשרותח לכבות ולהוסיף 4 כוסות אגוזים קצוצים
למרוח על העוגה ולשים בתנור לכ30 דקות
- הכי מומלץ אגוזי מלך או תערובת אגוזים כשהרוב הוא אגוזי מלך.
- כדאי לקנות אגוזים לא קלויים ולדפוק אותם לבד עם פטיש שניצלים שלא יהיו ממש פצפונים
- לחתוך לריבועים כשעדין חם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה